Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar bevinden de houtblokken zich?
Hoe bekijk ik de logboeken in Virtualmin?

Toegang tot de website / foutenlogboeken vinden en bekijken in Virtualmin

Trefwoorden: Virtualmin 

Waar bevinden de houtblokken zich?
Hoe bekijk ik de logboeken in Virtualmin?

Net als bij elk bedieningspaneel is het belangrijk om uw toegangslogboeken en foutlogs te bekijken.Dit helpt ervoor te zorgen dat alles correct functioneert met uw website of server.Gelukkig laat VirtualMin u zowel de toegangslogboeken als de foutlogboeken die zijn gekoppeld aan elk domein op uw server bekijken.Dit artikel laat u zien hoe.Er wordt aangenomen dat je dat hebt gedaan Virtualmin geïnstalleerd en kan Login met succes.

Waar bevinden de houtblokken zich?

Normaal gesproken worden op traditionele systemen logbestanden voor de meeste toepassingen opgeslagen in het / var / log Map op uw server. Dit kan natuurlijk variëren in het toepassings- en besturingssysteem dat u gebruikt. Als u Apache gebruikt als uw webserver, is een gerechtvaardigde aanname die Apache is, behoorlijk populair voor servers. Het foutlogboek kan worden getraceerd naar de / var / log / apache2 / error_log op Debian-gebaseerde servers en het foutlogbestand is te vinden op / VAR / LOG / HTTPD / ERROR_LOG. Aan RIER-gebaseerde servers (CentOs, Fedora, enz.) Het toegangslogboek bevindt zich op dezelfde locatie, behalve met de naam van access_log. / var / log / apache2 / access_log en / var / log / httpd / access_log respectievelijk.

Hoe bekijk ik de logboeken in Virtualmin?

  1. Log in op uw Virtualmin-configuratiescherm
  2. Onder de Virtualmin Sectie, selecteer het domein in het vervolgkeuzemenu dat de logboeken bevat die u wilt bekijken
  1. Selecteer uit de onderstaande beschikbare opties de Logboeken en rapporten sectie
  2. Hier kunt u zowel de toegangslogboeken als de foutlogs voor uw Apache-webserver bekijken gescheiden in twee opties. Om je te bekijken Apache-toegangslogboeken, klik op de betreffende knop. Evenzo met de Apache-foutlogboeken.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Michael Brower  /  maart 21, 2017