Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Magento-functies
Magento-dashboard
Magento Catalogus van producten
Site-inhoudspagina
Magento-rapporten
Magento-klanten
Magento Marketing
Overzicht

Magento Functies Overzicht

Trefwoorden: Magento 

Magento-functies
Magento-dashboard
Magento Catalogus van producten
Site-inhoudspagina
Magento-rapporten
Magento-klanten
Magento Marketing
Overzicht

Magento is een populair open-source e-commerce framework dat u een volledig platform biedt om een e-commerce-website te maken. Er zijn twee hoofdversies van Magento. Eén versie is Magento-gemeenschap die gratis is voor iedereen. Er is ook Magento Enterprise die in de kosten per jaar bereikt. Deze gids beschrijft de community-editie van Magento 2, wat de versie is van de software die de meeste klanten gebruiken voor hun hostwinds-shared of Business Web Hosting Account of een Cloud VPS of Dedicated Server.

Magento-functies

Magento biedt een volledige functieset van alles wat een e-commerce-winkel zijn bedrijf zal uitvoeren.

  • Hiermee kunt u meerdere websites besturen en hun uiterlijk met sjablonen aanpassen
  • Ondersteuning voor meerdere talen en meerdere belastingtarieven voor uw klanten
  • Voorraadbeheer en batchimport en export van producten
  • Klantorderstatus en -geschiedenis, nieuwsbrief-abonnement, standaardfacturering en verzendadres
  • Procesbetalingen via creditcards, Paypal, Authorize.net, Google Checkout, en anderen
  • Maak bestellingen via het Admin-gebied, maak meerdere facturen, zendingen en kredietmemo's
  • Ondersteuning voor single-pagina afrekenen en afrekenen zonder een account te hebben
  • Staat meerdere talen en valuta's toe en ook een lijst met toegestane landen om te winkelen
  • De marketing en promoties om kortingsbonnen, kortingen en verschillende promotie-opties te maken
  • Analytics en rapportage, die is geïntegreerd met Google Analytics en biedt veel verschillende rapporten

Magento-dashboard

Het tabblad Magento Dashboard biedt een algehele weergave van de huidige status van uw belangrijkste e-commerce store-statistieken. Hiermee kunt u ook het standpunt filteren dat u bent verstrekt om een algehele weergave te bekijken of een specifieke winkel van u in één oogopslag te bekijken.

Magento Catalogus van producten

Vanaf het tabblad Producten kunt u alle producten beheren die u in elk van uw online winkels hebt. U kunt de specifieke website van u kiezen die het product wordt vermeld, en u kunt het product in en uitschakelen, zodat u producten in en uit kunt fase.

Site-inhoudspagina

Met de inhoudspagina kan de gebruiker thema's toevoegen aan Magento om hun verschillende winkels en pagina's binnen elke winkel te stylen op de manier waarop ze zouden willen. Er is een breed scala aan gratis en betaalde thema's beschikbaar, waardoor de oprichting van een reeks verschillende opmerkingen sneller mogelijk is dan of ze met de hand door een ontwikkelaar moesten worden geconstrueerd.

Magento-rapporten

U kunt kiezen uit verschillende meldingsstatistieken op het tabblad Rapporten om een goed gevoel voor de huidige staat van uw bedrijf te hebben. Hiermee kunt u meer weten over de gemeenschappelijke zoektermen die uw klanten gebruiken. Je kunt ook achterhalen over de verlaten karren van klanten die vertrokken en vervolgens die informatie gebruiken om de winkelervaring te sturen die je presenteert.

Magento-klanten

U kunt al uw huidige en vorige klanten doorzoeken om hun bestellingen te beheren of klantgroepen in te stellen die de beschikbare kortingen voor iedereen die beschikbaar is. Binnen het tabblad Klanten kunt u klantgroepen toewijzen en specifieke kortingen voor leden van die groepen toestaan. U kunt ook nieuwsbrieven instellen die worden verzonden naar leden van verschillende groepen die u wilt bereiken.

Magento Marketing

Met het tabblad Marketing kunt u prijsregels maken die kortingen activeren op basis van verschillende omstandigheden. Met deze regels kunt u kortingen instellen voor alleen uw beste klanten, of u kunt over een bepaald bedrag gratis verzendkosten aanbieden. Hiermee kunt u eenvoudig promoties plannen voor specifieke perioden en specifieke producten of combinaties van producten.

Overzicht

Magento is een geweldige optie voor iemand die een turnkey e-commerce-aanwezigheid zou willen. Het bevat alle hulpmiddelen die men nodig heeft om een of meer online winkels in te stellen en te beheren, en de gereedschappen bevinden zich allemaal op één plaats. Als u meer diepgaande informatie wilt, dan kunt u het vinden Magento's documentatie op hun website. Als u vragen heeft over het opzetten van Magento bij hostwinds, neem dan contact op met ons.

Geschreven door Hostwinds Team  /  januari- 3, 2019