Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Daemons
Installeer een nieuw certificaat
Push-meldingen voor iOS-mail

Beheer SSL-certificaten voor services in WHM

Trefwoorden: WHM,  SSL 

Daemons
Installeer een nieuw certificaat
Push-meldingen voor iOS-mail

WHM stelt u in staat om SSL / TLS-certificaten te installeren en op te geven om de verbindingen voor services te beveiligen die precies zijn dan die voor Apache met uw domeinen. U kunt certificaten voor andere services opgeven, zoals e-mail en ftp. U hebt toegang tot de SSL-configuratie-instellingen voor deze andere services in WHM onder Serviceconfiguratie -> Beheer SSL-certificaten van services.

WHM wordt geleverd met SSL-certificaten vooraf geïnstalleerd voor sommige services. Dit zijn echter allemaal zelfondertekende certificaten. Voor meer openbare veiligheid zou u in plaats daarvan een gevalideerd certificaat voor deze services moeten installeren.

Daemons

In dit gedeelte worden de beschikbare services vermeld die SSL / TLS-certificaten kunnen gebruiken binnen WHM. De tabel bevat de naam van de service en als er al een certificaat is geïnstalleerd voor die service, het domein, de vervaldatum en de sleutelgrootte van dat certificaat.

In de laatste kolom van de tabel heeft elk servicecertificaat verschillende opties:

  • Certificaat opnieuw instellen: Verwijdert het certificaat van de service. Alleen beschikbaar als er al een certificaat is geïnstalleerd voor de service.
  • Certificaatdetails: Geeft meer gedetailleerde informatie weer over het SSL-certificaat.
  • Certificaat toepassen op een andere service: Geef op met het SSL-certificaat dat is geïnstalleerd voor deze service op een andere service. Dit vereist dat beide diensten in hetzelfde domein werken.

Installeer een nieuw certificaat

Om een nieuw certificaat voor een service te installeren, kunt u ofwel op het Bladeren door certificaten Knop om een lijst met alle certificaten te bekijken die op de server beschikbaar zijn en één selecteer of handmatig de CRT-, PRIVE-sleutel- en CA-bundel (optioneel) in de beschikbare tekstvakken in de beschikbare tekstvakken invoeren.

Vink vervolgens de selectievakjes aan naast de services die dit certificaat moeten gebruiken, klik Installeren, en WHM zal dat certificaat installeren en gebruiken voor de services die u selecteert.

Push-meldingen voor iOS-mail

WHM biedt ook de functionaliteit om een PKCS # 12-certificaat te installeren voor het veilig verzenden van pushmeldingen naar iOS-apparaten wanneer een bericht wordt afgeleverd op de inbox van een e-mailaccount.

Na het verkrijgen van een APNS-mailcertificaat, kunt u deze installeren door het certificaat en de privésleutel in te voeren in hun respectieve tekstvakken en klikken Installeren.

Geschreven door Hostwinds Team  /  maart 7, 2019