Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar opgeschorte accounts weergeven
Opgeschorte accounts bekijken
Opschorting van een account ongedaan maken
Een opgeschort account beëindigen

Opgeschorte accounts beheren in WHM

Trefwoorden: WHM 

Waar opgeschorte accounts weergeven
Opgeschorte accounts bekijken
Opschorting van een account ongedaan maken
Een opgeschort account beëindigen

Als u een CPANEL-account hebt opgeschort via WHM of op zoek is naar een gemakkelijke manier om alle accounts op uw WHM-server te vinden die is opgeschort, biedt WHM een gemakkelijke manier om dit te doen.Van WHM's List Suspended Accounts-pagina, kunt u eenvoudig een account niet mislukken of zelfs beëven.

Waar opgeschorte accounts weergeven

Stap een: Log in op uw WHM administratieve dashboard.

Stap twee: Typ in de linkerbovenhoek in "_Account Informatie_ "en druk op Enter.

Stap drie: Selecteer in de lijst met beschikbare opties Lijst met opgeschorte accounts.

Dit brengt je naar een pagina waar je alle opgeschorte accounts op de server kunt zien en korte details over hen.

Opgeschorte accounts bekijken

Met de pagina Opgeschorte accounts in WHM ziet u enkele korte informatie over elk CPANEL-account dat is opgeschort. Dit kan u helpen bij het identificeren van een account als u op zoek bent naar nietsdoens of beëindigt het account voor de CPANEL-gebruiker.

  • Domein - Dit is het primaire domein voor het cPanel-account dat is opgeschort.
  • Gebruiker - Dit is de CPANEL-gebruikersnaam voor het account dat is opgeschort.
  • Eigenaar - Als het CPANEL-account is gemaakt onder een Reseller-account, zou deze kolom die informatie tonen. Anders toont de root of het account is gemaakt in het hoofdwhm-account.
  • Datum opgeschort - Toen het account werd opgeschort, houdt dit de exacte datum en tijd bij waarop het account was opgeschort.
  • Reden - Als er tijdens de schorsing van het account geen redenen zijn opgegeven, zou WHM "_unkNown_" als reden vermelden.Anders zal het de reden hier zien.
  • Op slot - Dit is als de suspensie was vergrendeld toen het werd geplaatst. Met een ophangslot kunnen alleen reseller-accounts met alle toestemming het account niet missen.

Opschorting van een account ongedaan maken

Stap een: Na het inloggen op WHM en het navigeren naar het geschorste accounts Pagina in de WHM- en UnSuspende-knop wordt weergegeven naast elk opgeschort account. Zoek het account dat u wilt mislukken.

Stap twee: Zodra u het account heeft gevonden dat u ongedaan wilt maken, klikt u op het blauw Opschorten knop.

Stap drie: Nadat op de knop Unsuspend is geklikt, begint WHM met het opheffen van de account en geeft u de uitvoer weer. Als alles goed gaat, zou het er ongeveer zo uit moeten zien als de volgende afbeelding,

Een opgeschort account beëindigen

Stap een: Behalve dat u de opschorting kunt opheffen, kunt u ook een account beëindigen. Van de geschorste accounts Pagina in WHM, zoek het account dat u wilt beëindigen.

Stap twee: Nadat het account is gevonden, klikt u op het Beëindigen knop rechts van de accountlijst.

Stap drie: Nadat u op het account op Beëindigen heeft geklikt, wordt u naar een nieuwe pagina geleid waar om bevestiging van het beëindigen van het account wordt gevraagd. Als u zeker weet dat u wilt doorgaan, klikt u op het rood Ja, verwijder dit account knop.

Geschreven door Hostwinds Team  /  mei 15, 2019