Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Server Status

Hoe u Minecraft -serverstatus op McMyAdmin kunt controleren

Trefwoorden: McMyAdmin 

Server Status

McMyadmin 2 maakt het controleren en beheren van uw Minecraft-server snel en eenvoudig.Een van de meest bruikbare opties die beschikbaar zijn in McMyAdmin is de serverstatus, die u realtime informatie geeft over de status van de server, resourcebepalingsgebruik, evenals snelle opdrachten voor Basic Server-operatie als dat nodig is.

Server Status

De optie Serverstatus bevindt zich aan de linkerkant van McMyAdmin, helemaal bovenaan de lijst met serverbedieningen en instellingen, zoals hier getoond:

Zodra u op deze sectie klikt, ziet u het volgende scherm:

Laten we breken wat wordt getoond.

Aan de bovenkant is de huidige status van de server.Dit is waar het zal zeggen of de server online is en als de server nieuwe spelers accepteert om eraan te voegen.

Direct daaronder meldt de server hoe lang deze continu heeft gedraaid, opgesplitst in dagen, uren en minuten.

Deze schermgegevens wanneer de laatste update is gedaan met betrekking tot de huidige status en informatie van de server in de rechterbovenhoek.

Daaronder geeft het de huidige tijd aan zoals gerapporteerd op de server.

De volgende regel laat zien hoeveel spelers momenteel zijn ingelogd op de server buiten het toegestane maximum.

De aangegeven eerste staafdiagram is de recente grafiek van het CPU-resource-gebruik van de server.Deze grafiek updates in realtime, elke paar seconden bijgewerkt met zowel het percentage van de gebruikte CPU en een grafische weergave van het gebruik.

De tweede staafgrafiek toont de RAM-gebruik van de server in real-time, elke paar seconden bijgewerkt. Deze grafiek beschrijft het Percentage RAM-gebruikte en toonde de totale hoeveelheid ram die is toegewezen voor de MCMYADMIN-server.

Het definitieve gedeelte op de statuspagina is de drie serveropdrachten die u kunt uitvoeren voor de werking van de server.

Het stoppen van de server zorgt ervoor dat de Minecraft-server stopt en geen bronnen meer gebruikt en voorkomen dat gebruikers toetreden totdat de server opnieuw is opgestart. Als de server al is gestopt, wordt deze optie vervangen door een start-serverknop.

Slapen De server zorgt ervoor dat de server niet langer om bronnen te consumeren, maar herstart zichzelf als een speler verbinding probeert te maken.

Het opnieuw opstarten van de server zorgt ervoor dat de McMyAdmin-server zichzelf opnieuw opstart. Dit proces kan enkele seconden duren en zal merkbaar een opening in de CPU- en RAM-gebruiksgrafieken veroorzaken, voor de tijd die het opnieuw is opgestart.

Geschreven door Hostwinds Team  /  mei 8, 2018