Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


SQL Server Editions Overzicht

Microsoft SQL-licenties

Trefwoorden: Windows 

SQL Server Editions Overzicht

SQL-servers slaan gegevens op en halen het op het verzoek van andere softwaretoepassingen.Hostwinds verkoopt SQL-licenties niet, maar we zullen helpen om licenties van derden snel en gemakkelijk te installeren.Open een ticket die de taak en de juiste informatie biedt in zowel de titel als het lichaam aan onze technische afdeling om aan de slag te gaan.

SQL Server Editions Overzicht

uitdrukken

Een gratis versie met minimale capaciteiten die goed werken voor algemene database-gebruik voor kleine toepassingen.Het is echter een geweldige manier om te testen als SQL de optie voor u is zonder er eerst voor te betalen.

Standaard

De essentiële standaard voor zijn rapportage en analyse, die beperkte geheugen, grootte en kernen en kreeft te leveren in zowel kerngebaseerde als server + cal-licentiemodellen.

Onderneming

Alle basisfuncties van standaard, maar Enterprise biedt extra tools voor het analyseren van bedrijfs- en financiële gegevens en kritieke toepassingen, gegevens en warehousing-functies voor ondernemingen die deze editie voornamelijk doelen.De Enterprise Edition heeft geen grenzen die de standaard doet en alleen wordt aangeboden in een kerngerichte licentiemodel.

Ontwikkelaar

Met deze editie kunt u toepassingen in een niet-productie-omgeving bouwen, testen en demonstreren.U moet in deze editie een niet-productie-element bewaren.Het gebruik van ontwikkelaarseditie op alles dat als volledige productie wordt beschouwd, kan zware boetes aanzetten.

Opmerking: Software wordt in productie beschouwd als de software op enigerlei wijze wordt gebruikt buiten de ontwikkeling.Productiongebruik strekt zich uit van binnen of buiten de organisatie, inclusief evaluatie-acceptatie-tests.

SQL-servers zijn in productie als ze zijn verbonden met een andere database in productie of back-up voor noodherstel naar een SQL Server.

U kunt ervoor zorgen dat er geen boete is door toegangscontroles toe te voegen om het gebruik buiten ontwikkeling en testen te verbieden.Bijvoorbeeld:

  • Gebruik de naamgevingen voor SQL Server-instances om uitdrukkelijk te vermelden als een server in ontwikkeling of testen is.
  • Installeer de SQL Server op een afzonderlijk netwerksegment of cloudmilieu om de kans op ongeoorloofde interactie te verlagen.
  • Vereisen dat installeert zijn ontwikkelaarspecifieke edities.

Geschreven door Michael Brower  /  februari 28, 2018