Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Welke instellingen kan ik wijzigen?

Hoe ModSecurity in WHM te configureren

Trefwoorden: WHMCS,  Reseller 

Welke instellingen kan ik wijzigen?

Hostwinds VPS, Cloud en Dedicated Server-clients hebben de mogelijkheid om WHM te configureren om aan hun behoeften te voldoen.

Je WHM wordt geleverd met een gratis web-app genaamd ModSecurity. Het helpt omgaan met gemeenschappelijke aanvallen, zoals Trojaanse paarden, SQL-injecties, sessie-kaping en meer. Meld u aan op uw WHM-account om uw ModSecurity-instellingen op een wereldwijde schaal aan te passen en te gaan Beveiligings centrum => ModSecurity-configuratie.

Welke instellingen kan ik wijzigen?

Op de Wereldwijde richtlijnen configureren u een interface om uw instellingen te configureren.Bekijk de onderstaande lijst om te zien wat u kunt aanpassen.

Auditlogniveau - Wijzig het gedrag van de auditmotor en waarvoor transacties worden ingelogd.

Verbindingen Motor - Bepaalt het gedrag van de connecties-engine (SECCONNENGINE), als het regels moet verwerken of niet.

Rules Engine - Net als de instelling van de connection engine is dit van toepassing op de rules engine (SecRuleEngine) en of deze de regels zou moeten verwerken.

BACKEND COMPRESSIE - Deze instelling maakt het uitschakelen van backend-compressie mogelijk bij het verlaten van de frontendcompressie die is ingeschakeld voor gebruik.

Geolocatie-database - Hier kunt u hier een pad opgeven naar de geolocation-database die u gebruikt. Standaard is dit leeg.

Google Safe Browsing Database - Vergelijkbaar met de Geolocation Database, maar dit is van toepassing op Google Safe Browsing. Dit is ook blanco.

Guardian Log - Hiermee kunt u een extern programma instellen om de transactielogboeken naar toe te pipen voor aanvullende analyse.

Project Honey Pot HTTP: BL API-sleutel - U kunt uw API-sleutel opgeven voor gebruik met de @RBL-operator.

Perl-compatibele reguliere expressies Library Match-limiet - Geef de Match-limiet van de Perl-compatibele reguliere expressiebibliotheek op. Bydefault, dit wordt 1500 (zelfs als je leeg bent).

Perl-compatibele reguliere expressies Library Match Limit Recursion - dit is vergelijkbaar met de bovenstaande optie, behalve dit beïnvloedt de wedstrijdbeperking voor dezelfde bibliotheek.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 13, 2016