Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Odoo-instellingen - Apps-installatieprogramma
Blader door de apps
App Winkel
In-app aankopen
Theme Store
Odoo-instellingen - Vertalingen
Odoo-instellingen - Gebruikersbeheer
Odoo-instellingen - Mijn bedrijf

Odoo-instellingen - (Apps, vertalingen, gebruikers, bedrijf)

Trefwoorden: Odoo 

Odoo-instellingen - Apps-installatieprogramma
Blader door de apps
App Winkel
In-app aankopen
Theme Store
Odoo-instellingen - Vertalingen
Odoo-instellingen - Gebruikersbeheer
Odoo-instellingen - Mijn bedrijf

Om uw Odoo-installatie-instellingen te beheren, kunt u naar het instellingengebied gaan. Vanaf hier kunt u gebruikers maken, vertalingen doen, apps toevoegen en bedrijfsprofielen beheren. Hier is het vinden van het menu Odoo Instellingen. Klik op het pictogram 4 Square Menu in de linkerkant en selecteer vervolgens Instellingen.

Klik op het menu met 4 stippen in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens instellingen.

Odoo-instellingen - Apps-installatieprogramma

Het apps-installatieprogramma geeft ons een paar opties op wat we op Odoo zouden kunnen installeren. We kunnen door de huidige applicaties bladeren, de aankopen van de toepassing, in-app bekijken of een nieuw thema installeren. U hebt toegang tot het apps-installatieprogramma van de Odoo-instellingen, zoals hieronder wordt weergegeven.

Odoo-instellingen - Odoo Apps-sectie

Blader door de apps

Browse Apps optie

We kunnen uw apps bekijken, installeren / kopen en beheren die u wilt installeren van deze optie. Er zijn veel opties, en we zullen proberen ze in de toekomst in andere Odoo-gidsen te bedekken.

Odoo Standaard beschikbare apps

Dit zouden de beschikbare één-kliktoepassingen zijn die u zou kunnen installeren. Klik eerst op Installeren of Koop de service. Dan wordt de toepassing automatisch geïnstalleerd. Als u een app koopt, moet deze worden weergegeven in de in-app-aankopen.

App Winkel

U hebt ook de mogelijkheid om andere apps toe te voegen aan de server via de App Winkel. Niet allemaal worden weergegeven in de optie Bladeren apps. Er zijn veel beschikbare opties om uit te kiezen, dus je zou alles moeten vinden wat je nodig hebt.

Online Odoo Apps Store

Deze applicaties zijn alle applicaties van derden gemaakt door andere Odoo-gebruikers en toegevoegd aan uw Odoo-installatie. Zodra u een van deze services aanschaft, kunt u ze bekijken in het gedeelte In-app-aankopen.

In-app aankopen

Om services te bekijken die u hebt gekocht, kunt u klikken op de in-app-aankopen, met behulp van eventuele apps die u in de Odoo-instellingen hebt gekocht.

Gekochte Odoo-apps

Theme Store

EEN Thema's Store is beschikbaar voor uw Odoo-installatie om uw interface voor u en uw gebruikers te maken de ervaring die u wilt.

Odoo Theme Store

Odoo-instellingen - Vertalingen

Er is ook een vertaaloptie die u ook kunt gebruiken.Dit is een nuttige functie, omdat u de taalinstellingen van elke gebruiker kunt instellen om de tekst automatisch te converteren naar de taal die ze selecteren, maar de standaardtaal van Odoo niet verandert.Dit wordt gevonden in het sectie Odoo Instellingen '.

Een nieuwe vertaling laden

Hiermee kunt u voor elke gebruiker de taal instellen die u als taaloptie wilt toevoegen.

Een taal instellen vanuit een geladen taal

Odoo-instellingen - Gebruikersbeheer

Om extra gebruikers in de Odoo-instellingen te maken, kunt u het gedeelte Gebruikersbeheer controleren. Hiermee kunt u mensen per e-mail uitnodigen of u een nieuw account voor hen kunt maken.

Odoo Instellingen - Gebruikersmenu

Als u op de Toegangsrechten klikt, kunt u vervolgens alle gebruikers bekijken die momenteel zijn gemaakt of ten minste gebruikers die u in staat zou zijn om hun accountgegevens te beheren en te bewerken. U kunt handmatig nieuwe accounts maken met de optie Maak of als u een CV-bestand of een gelijkwaardig bent, en deze gebruikers vervolgens importeren.

Gebruikerslijst

Als u op Create klikt, gaat u naar het volgende venster, waarmee u handmatig een gebruiker kunt maken, de e-mail- en gebruikersnaam en hun machtigingen wilt instellen. Op dit moment is er misschien niet veel te doen met de gebruiker, maar terwijl u meer installaties toevoegt, krijgt u elke gebruiker meer opties die u kunt

Gebruikersmenu bewerken

Odoo-instellingen - Mijn bedrijf

Om uw bedrijfsinformatie, adres, e-mailadressen en contacten te bewerken. U kunt deze wijzigingen aanbrengen in het instellingengebied van Odoo.

Odoo-instellingen - Bedrijfsinformatiepagina

Om een lijst met alle bedrijven die u hebt aangemaakt te bekijken, kunt u bovenaan de tabblad Gebruikers en bedrijven gaan en selecteer bedrijven.

In dit gedeelte kunt u uw huidige bedrijven maken en bewerken. Als je er meer dan één hebt, kun je daartussen schakelen met het vervolgkeuzemenu rechtsboven.

Geschreven door Gregory Gilbert  /  November 8, 2019