Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Verwijder gebruikers die niet nodig zijn

Wachtwoord en gebruikerstoegang

Trefwoorden: Security 

Verwijder gebruikers die niet nodig zijn

Het is belangrijk om de regel van de minst privilege voor uw webhostingaccount te behouden. CPanel biedt u de mogelijkheid om veel soorten gebruikers toe te voegen voor het uploaden van bestanden via FTP, het verzenden en ontvangen van e-mails, en toegang tot uw toepassing rechtstreeks met verhoogde privileges.

Verwijder gebruikers die niet nodig zijn

Het kan voorkomen dat u toegang verleent tot uw bestandssysteem of webhostingservices die niet langer worden gebruikt. Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat alle gebruikers die toegang hebben tot uw webhostingservices, absoluut de door u verleende toegang nodig hebben en dat deze wordt verwijderd wanneer en wanneer deze niet langer nodig is.

Uiteindelijk is het u helemaal aan u hoe u toegang wilt geven tot uw account. We adviseren u ten zeerste om uw accountwachtwoorden vaak te wijzigen, de toegang te beperken die u aan uw webhostingservices verstrekt en alle gebruikers verwijdert die niet langer gebruikmaken van uw services.

Dit voorkomt ongeautoriseerde toegang tot uw webhostingservices en kunt u de volledige controle over uw account handhaven.Bij het maken van een nieuw account dringen we u aan om een beveiligd wachtwoord te gebruiken en de accounts van uw gebruiker vaak te controleren.Dit zorgt ervoor dat u alleen toestemming geeft dat de rekeningen die toegang hebben tot bepaalde functies om de nodige toegang te hebben en u volledige controle te geven over uw webhostingaccount en -diensten.

Geschreven door Hostwinds Team  /  maart 30, 2019