Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hostwind Service -overwegingen
Details voorbereiden
Testen
Uw team op de hoogte brengen
Gerelateerde bronnen

Premigratiechecklist

Trefwoorden: Web Hosting,  Web Site 

Hostwind Service -overwegingen
Details voorbereiden
Testen
Uw team op de hoogte brengen
Gerelateerde bronnen

We zijn verheugd om onze te bieden Migratiebeleid naar alle in aanmerking komende diensten, waardoor uw overgang naar uw nieuwe Hostwinds -account een fluitje van een cent wordt!

We moedigen u ten zeerste aan om even de tijd te nemen om ons migratiebeleid te herzien en vertrouwd te raken met het proces.Terwijl u zich voorbereidt op uw migratie, moet u rekening houden met de volgende informatie voordat u uw Migratieverzoek.

Hostwind Service -overwegingen

Voordat u overschakelt naar Hostwinds, kunt u in de war zijn over welke service geschikt is voor u.We raden u aan een service te kiezen die vergelijkbaar is met wat u al gebruikt of beter.Maar maak je geen zorgen, we hebben een aantal tips om je te helpen beslissen wat het beste voor je is en plannen.

 • Hostingplannen
  • Bekijk en vergelijk de hostingplannen die door Hostwinds worden aangeboden om ervoor te zorgen dat ze aan uw huidige en toekomstige behoeften voldoen met betrekking tot middelen, prestaties, schaalbaarheid en budget.Overweeg factoren zoals schijfruimte, bandbreedte, CPU/RAM -toewijzing, aantal toegestane websites of domeinen en eventuele specifieke functies of tools die u nodig heeft voor uw website of applicatie.
 • Website of aanvraagvereisten
  • Evalueer de vereisten van uw website of toepassing, zoals de operationele systeem vereisten, Programmeertalen, databases, contentbeheersystemen (CMS), e-commerceplatforms of andere software die u gebruikt of van plan bent te gebruiken.Zorg ervoor dat Hostwinds deze vereisten ondersteunt en compatibel is met uw geselecteerde hostingomgeving.
 • Downtime en impact
  • Overweeg de potentiële downtime en impact op uw website of applicatie tijdens migratie zodra ze zijn voltooid en klaar om te verhuizen.Hoewel Hostwinds ernaar streeft om downtime tijdens migraties te minimaliseren, voortplanting Kan een periode veroorzaken waarin uw website of applicatie niet toegankelijk is of mogelijk verminderde prestaties kan ervaren.Plan dienovereenkomstig en communiceer met uw bezoekers of gebruikers over het tijdelijke ongemak.
 • DNS- en domeinnaamoverdracht
  • Stel dat u een domeinnaam heeft geregistreerd bij uw huidige hostingprovider of andere registrars.Overweeg om de domeinnaam over te dragen naar hostwind of het bijwerken van de DNS -instellingen om na de migratie naar de servers van HostWinds te wijzen.Maak je vertrouwd met de domeinoverdracht Proces en mogelijke downtime of impact op uw website of e -mail tijdens dit proces.

Als u nog vragen heeft over Hostwinds Services, neem dan gerust contact met ons op via LiveChat, bel ons verkoopteam of e -mail ons verkoopteam op sales@hostwinds.com.

Details voorbereiden

Voordat u overschakelt naar hostwind, is het cruciaal om alle benodigde informatie van uw huidige host te verzamelen om het migratieproces soepel te starten.Om uw migratieverzoek bij Hostwinds te versnellen, moet u de volgende informatie van tevoren verzamelen en voorbereiden.

 • Zorg ervoor dat u alle benodigde informatie hebt om verbinding te maken met de server van uw huidige webhostingprovider voordat u het migratieproces start.Dit bevat:
  • IP adres
  • Aansluitende poort
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord
  • Specifieke details die we moeten weten
 • Als we (hostwinds) toegang nodig hebben tot uw vorige webhostingcontrolepaneel, CDN -provider of andere webhosting -accounts, hebben die details bij de hand.
 • Zorg ervoor dat u alle huidige DNS -informatie opslaat, zoals DNS -zone Bestanden, van uw gezaghebbende Nameserver -provider.Dit moet een records, MX -records, CNAME -records, TXT -records en andere DNS -instellingen die u momenteel heeft voor elk domein dat u wilt migreren, omvatten.
 • Maak een kopie van de bestanden en databases van uw website en houd ze opgeslagen op een plek waar u ze snel toegang hebt voor het geval we ze nodig hebben.U kunt een kopie handmatig maken of een back -uptool gebruiken via SSH of FTP.U kunt uw huidige provider ook vragen om u een back -up van uw account te geven als ze deze service aanbieden.

Wanneer u Hostwinds -service koopt, sturen we u een welkome e -mail met alle details die u moet weten over uw nieuwe service.Houd het in de gaten!

Testen

Voordat u naar Hostwinds gaat, probeer deze tests te doen:

 • Verzamel en schrijf al uw belangrijke website -URL's op.
 • Test alle beste pagina's en functies van uw website, zodat u ze later kunt vergelijken nadat uw verhuizing is voltooid.
 • Controleer op eventuele foutrapporten over gebroken links en zoekmachines die fouten fouten om te zien of ze kunnen worden opgelost voordat u uw migratie begint.
 • Verlaag de TTLS voor de DNS -records van uw website tot 300. U hebt mogelijk hulp nodig van uw huidige DNS -provider om dit te doen.

Uw team op de hoogte brengen

Misschien wilt u overwegen om uw belanghebbenden, ontwikkelaars en IT -personeel van het migratieplan op de hoogte te stellen, zodat zij indien van toepassing kunnen beginnen met voorbereidingen.Dit moet ruim van tevoren worden gedaan, zodat ze voorbereid zijn en kunnen blijven staan voor het geval ze nodig zijn.

Door deze factoren te overwegen voordat u naar Hostwind migreert, kunt u zorgen voor een soepele en succesvolle overgang naar de hostingomgeving van de Hostwind.Een goede planning, voorbereiding en communicatie helpen potentiële problemen of downtime te minimaliseren en ervoor te zorgen dat uw website of applicatie doorgaat met effectief functioneren op het hostingplatform van Hostwinds.

Gerelateerde bronnen

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021