Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Hoe u het gebruik van WordPress-bronnen kunt verlagen

Trefwoorden: WordPress 

In dit artikel delen we een paar tips om uw WordPress-site te optimaliseren, evenals snelheid het voor snellere laadtijden.

Het eerste dat u moet doen als u geen cache-plug-in hebt geïnstalleerd. W3 totale cache zou onze aanbevolen plug-in zijn.Met een paar fundamentele tweaks, helpt het enorm laadtijden op uw site te verlagen en ook minder middelen te consumeren.Zie de korte video hieronder voor de benodigde basisconfiguratie:

Database caching wordt over het algemeen aanbevolen.

Caching is handig als u op CPU-gebruik bent, omdat deze een momentopname van uw website opslaat en pagina sneller kan serveren.Dat betekent dat als iemand onlangs uw site heeft bezocht, de meeste site-gegevens worden opgeslagen, zodat ze het niet opnieuw hoeven op te halen van de server.

Als u veel afbeeldingen op uw pagina's hebt, zal een beeldoptimalisatie-plugin bijdragen aan de bestandsgrootte van geüploade afbeeldingen om de laadtijden verder te verlagen.Hier zijn veel plug-ins voor dit, maar we zouden aanbevelen aan de EWWW-afbeelding Optimizer-plug-in:

EWWW-beeldoptimalisatie

Vaak gaan mensen overboord met plug-ins. Hoewel plug-ins nuttig zijn in WordPress, kan hun overmatig gebruik uw site vertragen of anderszins overmatig gebruik maken van hulpbronnen. Bij het evalueren van site-traagheid, raden we het volgende aan:

  1. Bekijk de plug-ins die u heeft geïnstalleerd.
  2. Verwijder degene die u niet echt nodig hebt of die zijn in het bijzonder resource-intensief - zoals back-up-plug-ins.
  3. Back-ups kunnen effectief worden gemaakt via Shared Cloud Backups, die AL uw bestanden dekt en een volledige cPanel-back-up heeft.
  4. Om het resourcegebruik van uw plug-in te analyseren, kunt u de TTFB (Time To First Byte) en optimaliseer uw site.
  5. Het gebruik van een ander thema kan ook helpen, aangezien sommige WordPress-thema's functies kunnen hebben die u niet nodig hebt en die leiden tot overmatige laadtijden van pagina's.

Geschreven door Hostwinds Team  /  augustus 21, 2017