Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Een ISPManager Lite-licentie aanschaffen

Trefwoorden: Dedicated Server,  VPS 

ISPManager is commerciële software waarvoor een licentie vereist is van ISPSysteem en een Hostwinds VPS of Dedicated Server.

Wanneer u zich voor het eerst aanmeldt bij het ISPMANAGER LITE-SYSTEEM, vraagt deze u aan licentie en link naar de ISPSYSTEM-site. U kunt ervoor kiezen om een nieuwe licentie te kopen of een bestaande gebruiken.

De prijs voor ISPMANAGER LITE is 5 euro per maand (ongeveer $ 5,58) op het moment van schrijven, maar de huidige prijs kan worden gezien hier.

U moet een account aanmaken bij ISPSystem met een geldig e-mailadres. Eenmaal aangemaakt, kunt u een licentie kopen of een proeflicentie maken.

Om een licentie te kopen, klikt u op 'Aankoop' op de IspManager Lite Side van https://www.ispsystem.com/software/ispmanager/order.

U wordt gevraagd om een naam voor de licentie (bijvoorbeeld "hostwindsvps") en het IP-adres, dat in te vinden is Cloud Control of de e-mail (en) die over uw VPS heeft verzonden wanneer u ISPMANAGER geïnstalleerd. Er zijn enkele factureringsopties om te selecteren en klik vervolgens op Betalen. Ze accepteren draadoverdrachten in de EU, VISA, MASTERCARD en PAYPAL.

Zodra een licentie is aangeschaft of een proeflicentie is gemaakt, krijgt u een licentiesleutel van meerdere tekens die u kunt invoeren op de licentiepagina die verschijnt wanneer u zich aanmeldt bij ISPManager.

Geschreven door Evan Winter  /  september 10, 2019