Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Aanbevolen WordPress-plug-ins voor optimalisatie
Beeldoptimalisatie
Caching

Aanbevolen WordPress-plug-ins voor optimalisatie

Trefwoorden: WordPress,  Optimization 

Aanbevolen WordPress-plug-ins voor optimalisatie
Beeldoptimalisatie
Caching

Hostwinds levert geen eigen WordPress-plug-ins, hoewel we met veel klanten hebben kunnen werken die succes hebben gezien wanneer het optimaliseren van hun websites.Net als bij alle plug-ins van derden, bekijk de details die worden verstrekt door de auteur van de plug-in en de beoordelingen van andere gebruiker om te zien of een van deze plug-ins aan uw behoeften kan voldoen.Het is belangrijk om een back-up van uw WordPress-website en databases te maken voordat u de plug-ins installeert, zodat u uw account eenvoudig kunt herstellen vanuit een back-up indien nodig en voordat u verdergaat.

Aanbevolen WordPress-plug-ins voor optimalisatie

Dus je hebt je WordPress-site gebouwd, maar je vindt het traag en krijgt slechte cijfers van het testen van sites zoals GTMetrix.Basisoptimalisatie is veel gemakkelijker dan je denkt, en veel plug-ins helpen je hiermee.Om een basislijn te krijgen, raden we aan eerst een test op de site met GTMETRIX te gebruiken:

https://gtmetrix.com

Beeldoptimalisatie

Er zijn veel gratis plug-ins om te helpen bij het optimaliseren van afbeeldingen, maar de meest populaire en gemakkelijkst te gebruiken is EWWW Image Optimizer:

https://wordpress.org/plugins/ewww-image-optimizer/

Deze eenvoudig te instellen Plugin optimaliseert / comprimeert alle afbeeldingen die u uploadt naar uw site om hun formaat aanzienlijk te verminderen. Beeld loading is een van de belangrijkste redenen die uw paginabelasting vertragen, zodat deze krimpende beelden onmiddellijk moeten beïnvloeden van uw laadtijd. Afhankelijk van je afbeeldingen, kan het een paar uur duren voordat de hele operatie is voltooid.

Als u daarna een waarschuwingen op GTMETRIX ziet over "Serving Scaled Images", probeert u de volgende plug-in te gebruiken om te forceren Regenereer alle miniatuurafbeeldingen voor de site (dit werkt in combinatie met EWWW om te optimaliseren zoals ze regenereren):

https://wordpress.org/plugins/force-regenerate-thumbnails/

De twee van deze plug-ins samen zijn zeer krachtig en helpen bij het verminderen van de beeldgrootte.

Caching

U hebt waarschijnlijk gehoord over caching, en dit komt tot de belangrijkste stappen die u uitvoert voor uw nieuwe WordPress-site.Onze aanbeveling is W3 Totale cache, die meer controle en flexibiliteit geeft dan de andere populaire caching-plug-ins, en het is volledig gratis.WP Super Cache is een andere optie, met minder configuratie-opties en een snellere setup.Toch presteert W3 nog, in de meeste tests, indien goed ingeschakeld, en er is een overvloed aan gidsen online om hiermee te helpen.Als u W3-cache te verwarrend vindt, is WP Super Cache een eenvoudigere optie om u te helpen vergelijkbare resultaten te bereiken.

https://wordpress.org/plugins/w3-total-cache

In onze ervaring is de W3 Total Cache-plug-in in veel dingen, maar Minificatie kan beter worden bereikt met een andere plug-in. We raden aan om de minify-instellingen in W3 niet in te schakelen en in plaats daarvan de plug-in AutoPTimize te installeren:

https://wordpress.org/plugins/autoptimize/

Natuurlijk, als dit te ingewikkeld aanvoelt, kunt u de minify-instellingen in W3 gebruiken. De verbetering met autoptimize is marginaal, maar elk bit helpt.

De bovenste geschetste taken zullen uw algehele prestaties van WordPress-site zeer helpen, maar u moet nog steeds de beste praktijken volgen.Probeer uw plug-in-gebruik te beperken tot alleen wat essentieel is voor uw site.Als u een plug-in hebt toegevoegd, maar deze niet gebruikt, verwijder deze dan.Houd u ook uw site bijgewerkt.Als u een melding in uw Admin-paneel voor updates ziet, gaat u zo snel mogelijk door.

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 11, 2018