Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


systeem vereisten
Aanbevolen VPS

Scrapebox op een VPS (Windows Server)

Trefwoorden: Windows,  VPS 

systeem vereisten
Aanbevolen VPS

Schrapendoos is een vrij populaire tool voor het analyseren en aanpassen van de zoekmachine-optimalisatie van uw site (SEO).Het kan u helpen om uw site hoger te maken in de zoekresultaten van Google, Yahoo!, Bing, enz. Bij het gebruik van deze tool is een enigszins gemeenschappelijke praktijk om scrapbox op afstand te draaien, met behulp van een secundaire server zoals een VPS.

systeem vereisten

De systeemvereisten voor schrapebox zelf zijn redelijk minimaal en de belangrijkste vernauwing staat op de besturingssystemen waarmee het kan worden uitgevoerd. Scrapebox kan op zowel Windows als MacOS uitvoeren. Omdat we MacOS niet als besturingssysteem op onze services aanbieden, beperken dat het soort VPSS dat u zou kunnen oplopen naar onze Windows VPSS, die te vinden is hier.

Naast Windows en MacOS is de enige ondersteunde besturingssystemen, de officiële FAQ van de SCRAPEBOX niet vermeldt geen systeembronnenvereisten;Volgens de niet-officiële Scrapebox FAQ, zijn er echter geen officiële systeemvereisten, in plaats van te vermelden dat een enkel exemplaar van schrapebox zelf niet te belasting is op het systeem. Als zodanig zou u een exemplaar van SCRAPEBOX op een vrij low-tier VPS kunnen uitvoeren. Als u echter meer instanties uitvoert, of afhankelijk van welke tools binnen het schrapbox u probeert uit te voeren, heeft u mogelijk meer middelen nodig.

Aanbevolen VPS

Met de bovenstaande informatie zouden we de tweede laag van VPS (degene met 1 CPU-kern en 2 GB RAM) aanraden) als uitgangspunt voor het uitvoeren van een enkel exemplaar van het schraalbox. Deze server moet u voldoende geheugen geven om zowel Windows als een enkelvoudig exemplaar van het scrapebox comfortabel uit te voeren. En als u het aantal instanties van de krapebox wilt verhogen dat u wilt uitvoeren of merkt dat u meer middelen nodig heeft, is het mogelijk om een VPS naar een hoger niveau te upgraden.

Een keer ingelogd op je VPS via RDP, je zou in staat zijn om het Scrapebox-installatieprogramma te downloaden met behulp van de webbrowser die al op de VPS is geïnstalleerd. Voer vervolgens het installatieprogramma uit, ga door met de installatieprompts en voer SCRAPEBOX uit.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juli- 24, 2019