Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Wat is een PHP-handler?
Hoe selecteer ik een PHP-handler?
Hoe extra PHP-handlers te installeren

Een PHP-handler selecteren in WHM

Trefwoorden: WHM 

Wat is een PHP-handler?
Hoe selecteer ik een PHP-handler?
Hoe extra PHP-handlers te installeren

Wat is een PHP-handler?

Een PHP-handler is een manier voor Apache om PHP-code te interpreteren en uit te voeren. De module bevat verschillende bibliotheken voor de Apache-webserver.

Hoe selecteer ik een PHP-handler?

Om de PHP-handler te selecteren die u wilt gebruiken, meld u aan bij uw WHM-platform en navigeert u naar Home> Service Configuration> PHP en SuEXEC configureren.

Merk bij het kiezen van uw PHP-handler, merk u op hoe snel uw server PHP-verzoeken behandelt en hoe veilig Apache hen heeft.Twee handlers zijn beschikbaar via WHM, terwijl extra moeten worden geïnstalleerd.

SUPHP - Deze handler is geïnstalleerd en gekozen als uw standaard door easyapache, tenzij u de MPM ITK-optie selecteert. De machtigingen van hun eigenaars zullen PHP-scripts uitvoeren.

DSO - Deze handler is standaard geïnstalleerd, maar niet geselecteerd. Wanneer u DSO als uw PHP-handler kiest, voert de webserver de versie van PHP uit die u hebt gekozen uit de Libp5.So-bibliotheek.

Deze versie resulteert in de niemand gebruiker wanneer het reageert op scripts.PHP-scripts worden op de snelste manier uitgevoerd, maar u kunt niet weten welke gebruiker het script had.

Hoe extra PHP-handlers te installeren

Om extra PHP-handlers te installeren, moet u WHM's Easyapache 3-tool gebruiken en de Apache-module installeren voor de handler via easyapache.

Ga in WHM naar Home> Software> EasyApache3 of EasyApace4 (afhankelijk van welke versie u mogelijk gebruikt)

Na voltooiing van de build, zal EasyApache 3 automatisch PHP en suEXEC voor u configureren.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 13, 2016