Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Stel Name Servers in bij Go Daddy
Gerelateerde tutorials

Stel Name Servers in bij Go Daddy

Trefwoorden: Nameservers 

Stel Name Servers in bij Go Daddy
Gerelateerde tutorials

Bij gebruik van hostwinds-services begrijpen we andere opties voor domeinnaamregistratie via een andere domeinnaamregistrar. U kunt er ook voor kiezen om de naamservers of DNS-instellingen te wijzigen die uw domein gebruikt bij het registreren van een domein elders, zodat deze wordt gewezen op uw hostwinds Web Hosting Services. De e-mail van de hostwinds Service bevat de verstrekte nameservers. U kunt ook de nameservers vinden die u kunt gebruiken voor uw domein (en) op de beheerpagina van de Hostwinds-service binnen de Klantengebied voor alle Shared of Business Hosting webhostingservices. Deze gids laat je zien hoe je naamservers instelt bij Go Daddy, zodat je website en e-mail naar je Hostwinds-services worden verwezen.

Stel Name Servers in bij Go Daddy

Het gedeelte Go Daddy DNS Management is een van de GO DADDY DNS-beheerpagina-opties.Hier is hoe je er bent, eenmaal ingelogd:

Stap 1: Klik op DNS naast het domein waarvoor u nameservers wilt instellen. Hiermee gaat u naar de DNS-beheerpagina.

Stap 2: Scroll naar het Naamservers sectie van deze pagina. Klik op de Verandering om de vervolgkeuzelijst te onthullen, waardoor we de volgende stap kunnen uitvoeren.

Klikken Verandering zal de vervolgkeuzelijst onthullen die we nodig hebben.

Stap 3: Klik op de vervolgkeuzelijst en selecteer Op maat_ **. ** Het eerste dat u zult merken, is een grote, aandacht-grijpende paarse doos.We zullen de paarse doos negeren.Voer uw naamservers in de twee tekstvakken _BELOW in het grote paarse vak en klik op opslaan.

De grote paarse doos negerend, staan de naamservervakken hieronder.

Na succesvolle verandering ziet u een andere paarse doos als een melding.Het uiterlijk van deze doos betekent dat de verandering met succes is ingediend.

De wijziging is geslaagd als u deze pop-upmelding ziet.

Als u een foutmeldingen ontvangt terwijl u probeert uw naamservers aan te passen, zorg er dan voor dat er geen extra witte ruimte is (zoals een spatie-teken of een tabkarakter) die het in het vakje in het vakje met uw naamserverinvoer heeft gemaakt. Dit veroorzaakt een fout met de meeste registrars.

Vergeet niet dat DNS-nameserver verandert als deze kan tot 24 - 48 uur duren om wereldwijd te propageren.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, bent u altijd welkom om een ondersteuningskaart te openen of 24/7/365 in een live chat te contacteren. We zijn altijd klaar om te helpen.

Gerelateerde tutorials

Geschreven door Hostwinds Team  /  mei 7, 2019