Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Stel nameservers in bij ionos

Stel nameservers in bij ionos

Trefwoorden: Nameservers 

Stel nameservers in bij ionos

Bij gebruik van uw hostwinds-services begrijpen we verschillende opties voor domeinnaamregistratie via vele andere domeinnaamregistranten.U kunt er ook voor kiezen om de naamservers of DNS-instellingen te wijzigen die uw domein gebruikt bij het registreren van een domein elders, zodat deze wordt gewezen op uw hostwinds Web Hosting Services.De e-mail van de hostwinds Service bevat de verstrekte nameservers.U kunt ook de nameservers vinden die u kunt gebruiken voor uw domein (en) op de beheerpagina van de Hostwinds-service binnen de Klantengebied Voor alle gedeeld of bedrijfshosting Web Hosting Services.Deze gids laat u zien hoe u nameservers instellen bij ionos (voorheen 1and1), zodat uw website en e-mail naar uw hostwindendiensten zullen wijzen.

Stel nameservers in bij ionos

De Ionos Name Server Management-pagina vindt u binnen het dashboard Domain Management.Dit is hoe er te komen.

Stap 1: Klik op de Beheer domein Link voor het domein dat wordt vermeld om de nameservers in te stellen.Dit leidt je naar de overzichtspagina van de domeinen.

Deze pagina verwelkomt u na het inloggen op ionos.

Stap 2: Klik op de Naam server tab langs de bovenkant.U krijgt vervolgens de lijst met naamserver-vermeldingen actief in gebruik.

De verschillende tabbladen regelen verschillende aspecten van domeincontrole.

Stap 3: Klik op de Gebruik aangepaste nameservers knop.Dit leidt tot een pagina met vier tekstvakken voor naamserverinvoer.

Uw momenteel toegewezen nameservers worden hier weergegeven.

Stap 4: Voer de nameservers in die u in de eerste en tweede vakken wilt gebruiken.De derde en vierde vakken zijn optioneel en hebben geen ingevoerde gegevens nodig.Klik Opslaan wanneer je klaar bent.

Hostwinds biedt twee nameservers voor gebruik met onze services.

Na succesvolle verandering ziet u een groene melding waarin staat dat het succesvol was.Het adviseert ook over de standaard DNS-propagatietijd.

De verandering was succesvol.

Als u een foutmeldingen ontvangt tijdens het pogingen om uw nameservers te wijzigen, zorg dan voor dat er geen extra witte ruimte (zoals een spatiekarakter of een tabkarakter) in de doos is gemaakt met uw nameserver-invoer.Dit veroorzaakt een fout met de meeste registrars.

Vergeet niet dat DNS-nameserver verandert als deze kan tot 24 - 48 uur duren om wereldwijd te propageren.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, bent u altijd welkom om een ondersteuningskaart te openen of 24/7/365 in een live chat te contacteren. We zijn altijd klaar om te helpen.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021