Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Stel een e-mailforwarder in

E-mail doorsturen instellen in Virtualmin

Trefwoorden: Email,  Virtualmin 

Stel een e-mailforwarder in

VirtualMin ondersteunt meerdere functies, zoals het beheer van alle aspecten van de mailbox of het account van een gebruiker en nog veel meer.Over mailboxen gesproken, kunt u ook e-mail doorsturen binnen VirtualMin om e-mail te laten routeren om e-mailaccounts op of uit de server te scheiden.

De focus van dit artikel is om te dekken hoe u een e-mail naar voren kunt opzetten via virtualmin. Dit artikel impliceert dat u VirtualMin al hebt geïnstalleerd. Als u dit nog niet hebt gedaan, kijk dan naar het volgende artikel: Hoe Virtualmin (CentOS 7) te installeren.Voordat we aan de slag moeten zijn, moet u inloggen op uw VirtualMin- of Webmin-account.Als je niet zeker bent hoe je dit of zoals ik moet doen, geniet je van een goed mysterie.Bekijk het volgende artikel, dat dekt: Inloggen bij Webmin.Zodra u bent ingelogd in VirtualMin, gaat u verder met de volgende stappen.

Stel een e-mailforwarder in

  1. Selecteer in het gedeelte VirtualMin het domein in het vervolgkeuzemenu met het e-mailaccount dat u wilt instellen.
  2. Selecteer de optie Gebruikers bewerken
  1. Klik op de naam van het account dat u wilt opzetten met doorsturen.
  1. Selecteer het tabblad Instellingen voor e-mail doorsturen
  2. Klik op het selectievakje naast Ja, doorsturen naar adressen
  3. In het tekstgebied onder ja, vooruit naar adressen, kunt u zoveel verschillende e-mailadressen invoeren die u wilt, met elk op een nieuwe regel
  4. Zodra u tevreden bent, klikt u op de knop Opslaan

De eigen documentatie van Virtualmin kan worden bekeken hier, en hun specifieke documentatie voor "Hoe instellen van e-mail doorsturen" kan worden bekeken hier.

Geschreven door Michael Brower  /  juni- 22, 2017