Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hostwinds-back-ups
Handmatig back-ups maken
Gerelateerde webhosting tutorials:

Back-ups van gedeelde / zakelijke hosting

Trefwoorden: Web Hosting,  Backups 

Hostwinds-back-ups
Handmatig back-ups maken
Gerelateerde webhosting tutorials:

Back-ups zijn een belangrijk onderdeel van uw account en kunnen u veel tijd en moeite besparen als u problemen ondervindt met uw account. Er zijn verschillende manieren waarop u een back-up van uw account kunt maken om ervoor te zorgen dat u deze kunt herstellen vanaf een back-up om eventuele problemen op te lossen.

Om ervoor te zorgen dat uw account op elk gewenst moment kan worden hersteld, is het belangrijk om een back-up te hebben.

Hostwinds-back-ups

Hostwinds laat u de mogelijkheid om Web Hosting Cloud Backups te bestellen bij het bestellen van uw services. Dit geeft je gemoedsrust en veiligheid, wetende dat je gegevens veilig zijn.

Deze service is beschikbaar voor alle gedeeld of bedrijfswebhosting-service bij hostwinds die moeten worden toegevoegd tijdens het bestelproces of door uw service toe te voegen als een add-on-service als u uw service al hebt besteld.

Zorg ervoor dat uw gegevens veilig zijn. Onze cloudback-upservices maken automatisch elke nacht een back-up van uw gegevens en zetten deze over naar een cloudopslagstation waar u op elk moment toegang toe hebt.

Maandelijkse prijzen:
Basisprijs: $ 3 per maand
Maandelijkse opslagprijs: $ 0,03 per GB
U krijgen directe toegang tot uw back-upgegevens.

Handmatig back-ups maken

We hebben het mogelijk gemaakt om back-ups van uw account zo eenvoudig mogelijk te maken met de webhosting cloud back-ups add-on-service.

Het is belangrijk om regelmatig back-ups van uw account te maken als u deze service niet heeft door gebruik te maken van FTP om uw bestanden te downloaden en PHPMyAdmin om databases te exporteren. Als u een bestand of uw volledige account van een back-up nodig hebt, kunt u dit doen wanneer u een schone back-up hebt opgeslagen op uw computer.

Gerelateerde webhosting tutorials:

Geschreven door Hostwinds Team  /  maart 29, 2019