Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Gebruikersnaam van cPanel / FTP-account
Is cPanel veilig?
Wat als ik niet kan inloggen bij CPANEL?

Accountbeveiliging voor gedeelde / zakelijke webhosting

Trefwoorden: Web Hosting,  cPanel,  Security 

Gebruikersnaam van cPanel / FTP-account
Is cPanel veilig?
Wat als ik niet kan inloggen bij CPANEL?

Hostwinds-accountbeveiliging is een topprioriteit, en we nemen dit zeer serieus. We gaan tot grote lengtes om ervoor te zorgen dat uw webhostingservices zo veilig mogelijk zijn met de nieuwste versies van het besturingssysteem en CPANEL / WHM voor u, zodat u zich kunt concentreren op het bouwen van uw website.

We hebben ook een team van ingenieurs die voortdurend op uw server en het hostwinds-netwerk bewaken om de uptime van de server te maximaliseren. Onze ingenieurs controleren uw server 24/7/365.

Gebruikersnaam van cPanel / FTP-account

Wij bieden gebruikers een unieke, willekeurig gegenereerde gebruikersnaam om mogelijke brute-force pogingen in uw account te voorkomen en zorgen voor rekeningbeveiliging.

Uw cPanel / FTP-accountgegevens moeten vertrouwelijk en beveiligd worden gehouden om ervoor te zorgen dat u de enige bent met toegang tot uw account.

Als u uw CPANEL / FTP-accountwachtwoord wilt wijzigen, raden we u aan om dit om de paar maanden te doen voor uw CPANEL-account, e-mailaccounts, databasebruikers en alle websitoepassingen die verhoogde privileges hebben om ongeautoriseerde toegang tot uw account te voorkomen.

Onzeker wachtwoorden vertegenwoordigen de meest voorkomende beveiligingslek. Als een hacker een accountwachtwoord in gevaar brengt, kunnen ze het gebruiken om clientsites te fouten maken of infecteren of ze gebruiken om virussen te verspreiden.

Is cPanel veilig?

CPanel is inherent veilig en gebruikt een gecodeerde verbinding voor u om in te loggen op uw services. Een gecodeerde verbinding verzendt uw gebruikersnaam en wachtwoord niet in platte tekst wanneer u zich aanmeldt bij uw CPANEL-services.

Om toegang te krijgen tot uw CPANEL-account, kunt u zich veilig aanmelden via het clientgebied en navigeren op de knop Beheer door uw gedeelde of bedrijfswebhosting-services. Vanaf daar kunt u de inloggen op CPANEL-optie aan de linkerkant van de pagina gebruiken.

Om rechtstreeks toegang te krijgen tot CPANEL, kunt u de inlog-URL gebruiken die wordt verstrekt wanneer u zich voor het eerst hebt aangemeld voor uw services. Er zijn verschillende andere methoden om toegang te krijgen tot CPANEL als u deze rechtstreeks in uw browser wilt openen met behulp van een directe URL.

De DNS-informatie van uw domein moet propageren voordat u op de naam van CPANEL, WHM of WEBmail opent met uw domeinnaam.Als u geen toegang hebt tot de interface met uw domeinnaam, gebruikt u het IP-adres van uw domein.Het kan maximaal 48-72 uur duren voordat uw domein te verspreiden na het instellen van de DNS-informatie.Nadat uw domein voortvloeit, navigeert u naar uw website via uw domeinnaam.

Wat als ik niet kan inloggen bij CPANEL?

Om toegang te krijgen tot uw hostwinds-account, wilt u inloggen met het e-mailaccount dat u hebt gebruikt toen u zich voor het eerst hebt aangemeld met hostwinds en uw accountwachtwoord.

U kunt op elk gewenst moment inloggen https://clients.hostwinds.com om uw webhostingservices te beheren met een SSL-verbinding en een gecodeerde URL.

Geschreven door Hostwinds Team  /  maart 29, 2019