Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar bevindt de bandbreedtemonitor zich?
Hoe de bandbreedtemonitor te gebruiken

SHOUTcast Bandwidth Monitor Overzicht

Trefwoorden: SHOUTcast 

Waar bevindt de bandbreedtemonitor zich?
Hoe de bandbreedtemonitor te gebruiken

Als u uw SHOUTCast-server host, waar uw bandbreedte wordt gemeten of beperkt, wilt u ervoor zorgen dat u een horloge bijhoudt over hoeveel u gebruikt en coördineert en coördineert.Op die manier verliest u geen luisteraars wanneer u van plan bent om een populaire sessie te hebben.Dit kan ook worden gebruikt om uw geheugengebruik te controleren of u prestatiekwesties opmerkt met wat u verzendt.Hier zullen we de bandbreedtemonitor uitleggen.

Waar bevindt de bandbreedtemonitor zich?

Deze gids gaat ervan uit dat je whmsonic hebt, een interface die wordt gebruikt om een Shoutcast-server gemakkelijk te beheren.

Log in op uw SHOUTcast-configuratiescherm.

Wanneer ingelogd, merkt u de zijbalk aan de linkerkant met verschillende pagina's / applicaties. Kies in de mogelijke opties Bandbreedte Monitor onder de Beheer sectie.

Nadat u erop klikt, brengt deze u naar een pagina die u een kort overzicht van uw Bandbreedtegebruik op uw SHOUTcast-server.

Hoe de bandbreedtemonitor te gebruiken

Met de bandbreedtemonitor, zult u merken dat het laat zien hoeveel bandbreedte u per maand hebt gebruikt, hoewel dit mogelijk niet volledig nuttig is als u op zoek bent naar een dagelijkse vergelijking. Je kunt aftrekken wat er vóór een sessie was van wat er werd weergegeven om een idee te krijgen van hoeveel die dag werd gebruikt. Hier is wat jouw Bandbreedte Monitor lijkt misschien;

Deze pagina toont wat uw huidige verkeers- / bandbreedtelimiet is en is handig om ervoor te zorgen dat u dat punt niet zult raken. Dit toont ook het rapport van de huidige maand en het totale jaarrapport. Dit zijn erg zelfverklaardd omdat ze de hoeveelheid bandbreedte zijn die in de huidige maand is gebruikt en hoeveel in het lopende jaar. Onder deze gebieden ziet u de 12 maanden aangelegd. Dit geeft u een overzicht van hoeveel uw bandbreedte de afgelopen maanden van het jaar is veranderd. Je kunt dit gebruiken om ervoor te zorgen dat je je bewust bent van hoeveel bandbreedte je in de loop van de tijd gebruikt. Dit kan ook gemakkelijker worden gezien in een grafiek op de Grafische statistieken bladzijde.

SHOUTcast-servers die via Hostwinds zijn gekocht, hebben onbeperkt verkeer.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Hostwinds Team  /  mei 17, 2018