Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar vindt u de pagina met live statistieken
Wat betekenen de live statistieken?

SHOUTcast Live Statistieken Overzicht

Trefwoorden: SHOUTcast 

Waar vindt u de pagina met live statistieken
Wat betekenen de live statistieken?

Samen met de Grafische statistieken Pagina in uw SHOUTCACACE-bedieningspaneel. De live statistische pagina kan ook inzicht bieden in hoeveel luisteraars u op uw station komt. De pagina Live Statistics toont een basisoverzicht van wat er nu gebeurt op uw station. Deze handleiding toont u hoe u die pagina en de gevonden soorten informatie en gebruikt op die pagina kunt vinden.

Waar vindt u de pagina met live statistieken

Deze stappen veronderstellen dat u een Shoutcast-server hebt gehost met hostwinds of een server met WHMSONIC geïnstalleerd.

  1. Log in op uw SHOUTcast-configuratiescherm.
  2. Eenmaal ingelogd, wil je de linkerzijbalk navigeren om de Status van online stream en luisteraars. Dit moet zich in het Accountfuncties sectie.
  1. Als u op die link klikt, gaat u naar het Live statistieken Pagina, waar u kunt zien hoeveel luisteraars u en basisinformatie over uw server op dat moment hebt.

Wat betekenen de live statistieken?

Op het eerste gezicht lijkt het misschien niet op veel te bieden. Live-statistieken kunnen echter handig zijn. Vooral als gebruikt in combinatie met de Grafische statistieken bladzijde. Deze live statistische pagina is georganiseerd in 2 secties. Het bovenste gedeelte beschrijft enkele basisinformatie, zoals hoeveel luisteraars momenteel naar uw station luisteren. Dan is er het onderste gedeelte dat laat zien dat de laatste 20 nummers op uw station zijn gespeeld. Hier is wat deze pagina eruit kan zien voor jou;

  • Nu aan het spelen - Hierdoor wordt het huidige nummer of bestand weergegeven dat wordt afgespeeld op het SHOUTcast-station. Aangezien dit gebied elke 5 seconden wordt bijgewerkt, is het nauwkeurig wat er naar uw luisteraars wordt verzonden.
  • Online luisteraars - Dit zal je laten zien hoeveel luisteraars je momenteel naar je station hebt geluisterd en het maximum dat je kunt hebben. Het maximum kan worden verhoogd door uw SHOUTCACE-plan te upgraden.
  • Bitrate streamen - Het aantal bits dat wordt overgebracht naar uw luisteraars. Dit kan ook worden beschouwd als de netwerksnelheid. Meestal is de lagere deze waarde de toegenomen kans op buffering met uw luisteraars. Dit kan ook worden verhoogd door uw SHOUTCast-plan te upgraden.
  • Streamtype - Hiermee wordt het huidige type van uw stroom weergegeven. De afbeelding hierboven toont bijvoorbeeld Autodj-stream. Dit betekent dat er momenteel autodj streaming op het station voor uw luisteraars.
  • Song geschiedenis - Dit is een handig gedeelte, vooral wanneer het wordt bekeken met een dagschema op de Grafische statistieken bladzijde. Hier kunt u zien wanneer uw luisteraars beginnen te vertrekken en zich bij uw station voegen. Het toont maximaal 20 van de laatst afgespeelde nummers of audiobestanden op uw station.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Hostwinds Team  /  mei 12, 2018