Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Licentietypen

Softaculous-licentie

Trefwoorden: Softaculous 

Licentietypen

Hostwinds biedt licenties voor softvaste Instant Installer, die software is die de installatie van verschillende scripts en applicaties op uw server aanzienlijk vereenvoudigt.

Softaculous is beschikbaar als een gratis of een premium-installatieprogramma. Het gratis installateur is beperkt tot 55 scripts, terwijl het premium-installatieprogramma 443 scripts beschikbaar heeft.

Softvaste werken op verschillende webhostingcontrolepanelen, waaronder CPanel, DirectAdmin, Plesk, H-Sfeer, ISP-systeem, Interworx, Centos Webpanel en Hosting Controller.

Bij aanschaf van een nieuwe Cloud Server of Dedicated Server is de optie beschikbaar om de Softaculous licentie op te nemen bij het afrekenen.

Om later een licentie te kopen, kunnen gebruikers naar navigeren naar Licenties in het clientgebied en selecteer de vereiste licentie.

Licentietypen

VPS Softaculous-licentie: Dit is de licentie die u moet selecteren als u een Cloud Server heeft

Speciale Softaculous-licentie: Dit is de licentie die u moet selecteren als u een dedicated server heeft.

De twee licenties zijn niet uitwisselbaar. Een VPS-licentie werkt niet op een dedicated server en vice versa.

Na bestelde, kunt u het IP-adres instellen voor de service die u wilt aanvragen bij uw clientgebied op het softaculous license product.

Als u nog niet softaculous op uw Linux beheerde server, onze ondersteuningstechnici zullen dit op verzoek voor u doen via ticket.

Geschreven door Michael Brower  /  februari 28, 2018