Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waarom wordt het groene hangslot niet weergegeven op mijn website?

SSL-vergrendeling wordt niet weergegeven

Trefwoorden: SSL,  Security 

Waarom wordt het groene hangslot niet weergegeven op mijn website?

Wanneer de website bezoekers uw site bezoeken, kunnen ze worden begroet om te waarschuwen dat de site onveilig is als u geen hangslot gebruikt. Dit kan gebeuren in verschillende webbrowsers, zoals Mozilla Firefox en Google Chrome. Wanneer webbezoekers een groen hangslot en een beveiligd bericht zien, is dit geruststellend dat alle informatie die ze delen met u wordt gecodeerd door het gebruik van een SSL-certificaat. Een voorbeeld hiervan is te zien wanneer u HTTPS://hostwinds.com bezoekt en wordt begroet door een bericht in uw browser dat deze site veilig is en geeft u een visuele indicator in de adresbalk zoals hier wordt weergegeven:

Waarom wordt het groene hangslot niet weergegeven op mijn website?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor de SSL-vergrendeling om niet in de adresbalk van uw browser weer te geven bij het bezoeken van uw website.

 1. De eerste oorzaak is dat er geen SSL op het domein is
  • U kunt dit oplossen door een SSL aan te schaffen zodat deze aan u kan worden uitgegeven en geïnstalleerd
 2. Als u al een SSL op uw domein hebt, moeten we de oorzaak van het hangslot niet laten zien
  • Een geweldige tool die u kunt gebruiken om dit te controleren is SSL-shopper
  • Een gemeenschappelijke oorzaak om de SSL-vergrendeling te verliezen wanneer het prima is geblokkeerd, kan het gebruik van http: // harde links in de code van uw website of een plug-in.
   • Als u vindt dat het bekijken van de bron van uw pagina (rechts klikt op de pagina> Selecteer View Source) en zoeken naar http: // (CTRL + F voor http: //), vindt dat er links naar een niet-SSL zijn, dat zal u doen Wilt u kijken naar waar deze harde link naar http: // komt om een gemengde inhoud op uw site-probleem op te lossen.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 13, 2018