Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe blijf ik up-to-date met nieuwe beveiligingspatches en updates?
ramen
LWN
LinuxSecurity.com

Hoe u op de hoogte blijft van het verbreken van beveiligingsupdates of patches

Trefwoorden: Security 

Hoe blijf ik up-to-date met nieuwe beveiligingspatches en updates?
ramen
LWN
LinuxSecurity.com

Hoe blijf ik up-to-date met nieuwe beveiligingspatches en updates?

Een van de beste manieren om up-to-date te blijven met updates of beveiligingspatches is om uw server vaak en planning bij te werken om dit te doen.Maandelijkse updates zijn volledig aanvaardbaar.Het is echter beter om updates wekelijks of twee keer per week te gebruiken.Dit zorgt ervoor dat uw server altijd zo up-to-date mogelijk is.WordPress, CPanel en WHM zullen u vaak vertellen of een kritische of nieuwe update beschikbaar is.

Als u niet zeker weet hoe u uw huidige systeem kunt bijwerken, moet u onze controleren Hoe u uw server kunt bijwerken gids die u door dit proces leidt.

Hier zijn enkele nuttige bronnen om te controleren op updates die kunnen worden aangebracht om de beveiliging van uw server te verbeteren.

Als u niet technisch onderlegd bent of hulp wilt, staat ons technische ondersteuningsteam 24/7 voor u klaar.

ramen

Met het Windows-besturingssysteem wordt u meestal op de hoogte gebracht van nieuwe updates bij het inloggen via een RDP.Als Windows de update van cruciaal is voor de beveiliging van uw server, maken ze een pop-up die het volledige scherm blokkeert om de updates te bekijken.Aangezien Windows-updates een tijdje kunnen duren om te voltooien, wordt het aanbevolen om dit te doen tijdens niet-kantooruren of op gepland onderhoud, omdat ze ook een herstart nodig hebben om toe te passen.

LWN

Een andere geweldige manier om op de hoogte te blijven van beveiligingspatches of updates is door uit te zoeken LWN zo vaak mogelijk.Deze site is een nieuwssite bedoeld om de beste dekking van Linux-gerelateerde informatie te bieden, zoals beveiligingsupdates of onlangs ontdekte kwetsbaarheden.U kunt zich via de volgende link, of u kunt zich abonneren op LWN door te bezoeken deze link.

De kosten van een normaal LWN.net-abonnement zijn $ 7,00 / maand, met opties om iets meer of minder te betalen.

LinuxSecurity.com

Je kunt ook controleren deze link Uit, omdat deze site een andere go-to-bron is voor informatie over alle Linux Distros.Ze hebben een specifieke pagina voor Linux-beveiligingsadviezen die u via de volgende link kunt uitchecken.

http://www.linuxsecurity.com/content/section/3/170//other_advisory-2137.html

Zoals LWN, kunt u zich ook registreren voor een account en zich aanmelden voor hun nieuwsbrief. Registreren voor een account kan via de volgende link worden gedaan en kunt u actief aan de LinuxSecurity.com-community deelnemen:

http://www.linuxsecurity.com/component/option,com_registration/task,register/

Om u aan te melden voor hun nieuwsbrief, klikt u op de volgende link, vult u de nodige informatie in en klikt u op de abonneerknop:

http://www.linuxsecurity.com/index.php?option=com_content&task=view&id=86098&Itemid=68

Als u vragen zou moeten hebben, zou u willen helpen, of wil of onze technici updates voor u uitvoeren, neem dan contact met ons op via live chat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Michael Brower  /  januari- 9, 2017