Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar vindt u de taakwachtrijmonitor
Taken in de lijst bekijken

Taakwachtrijmonitor in WHM

Trefwoorden: WHM 

Waar vindt u de taakwachtrijmonitor
Taken in de lijst bekijken

Wanneer u naar DNS wijzigt of een subdomein voor uw site toevoegt, voegt CPANEL de taak toe om de webserver of DNS-server opnieuw op te starten naar de wachtrij. Deze wachtrij is om degradatie van prestaties te helpen voorkomen met een groot aantal veranderingen die constant worden gemaakt. Dit zal doen, is groep de taken, zodat in de gebeurtenisdienst opnieuw moet worden opgestart, het wordt slechts één keer gedaan voor de wijzigingen aan te passen.

Waar vindt u de taakwachtrijmonitor

Stap een: Log in op uw WHM Administratieve Dashboard.

Stap twee: Zoek naar links naar "Taak\."Dit zal één optie voor de _ opleverenTaakwachtrijmonitor_, vermeld onder Server Status.

Stap drie: Klik op Taakwachtrijmonitor naar de pagina worden gebracht waar u de huidige taakwachtrij kunt bekijken.

Taken in de lijst bekijken

Als er taken in de wachtrij zijn geweest of gepland door CPANEL / WHM, worden ze weergegeven in de lijst op de Monitorpagina van de taakwachtrij. Standaard, de Taakdetails weergeven selectievakje wordt niet aangevinkt, hoewel er nog steeds een behoorlijke hoeveelheid informatie te zien is van elke taak. In de onderstaande schermafbeelding zien we bijvoorbeeld de Geplande tijd van de taak, de Opdracht worden uitgevoerd, en wanneer de taak in de wachtrij was, de Zet tijd in de wachtrij. Met deze taak voert het de AutoSSL-controle uit voor een cPanel-account.

Als u het vak Toontaakdetails bekijkt, wordt meer informatie naast elke taak op deze pagina weergegeven. Er zal zijn Resterende nieuwe pogingen voor de taak, die laat zien hoe vaak de specifieke taak is ingesteld om opnieuw te proberen als deze zou mislukken. De Taak-ID zal het unieke identificatienummer tonen met de planner waarop de taak wordt uitgevoerd.

Geschreven door Hostwinds Team  /  januari- 21, 2019