Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Bestanden overbrengen via RDP in Windows Server

Trefwoorden: Windows,  VPS 

Bij het configureren en gebruiken van FTP in een Windows Server, is FTP de voorkeursmethode voor bestandsoverdracht.Een RDP-verbinding heeft de mogelijkheid om bestanden over te zetten.We raden u ten zeerste aan om dit alleen te gebruiken voor transfers van kleine bestand als de snelheid waarmee een RDP-bestandsoverdracht veel langzamer wordt uitgevoerd dan wat de verbinding van de server kan zijn bij het gebruik van FTP.We zullen bespreken hoe u FTP in Windows in een ander artikel kunt configureren en gebruiken.

Het overbrengen van bestanden of mappen via de RDP-verbinding is heel eenvoudig. Maak eerst verbinding met uw Windows Server via Remote Desktop. Gidsen om dit te doen ramen en MAC kan worden gevonden door op de link van het OS-naam te klikken.Nadat u op de server bent aangesloten, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand of de map op uw lokale computer die u wilt overbrengen en selecteren kopiëren.Klik vervolgens op het remote Desktop-venster dat u hebt geopend om de focus van uw cursor te wijzigen en klik daar met de rechtermuisknop en selecteer Pasta.De bestanden worden overgedragen over de RDP-verbinding en worden vervolgens weergegeven op het bureaublad van de server.

Nogmaals, we raden aan dit alleen te gebruiken voor overdracht van kleine bestanden vanwege de overdrachtssnelheid van een RDP-verbinding.

Zoals altijd, als u problemen hiermee hebt of verdere hulp nodig hebt, neem dan gerust contact op met onze 24/7 livechat.We zijn er altijd om te helpen.

Geschreven door Hostwinds Team  /  mei 10, 2018