Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar vindt u de procesmanager
Overzicht van een proces
Een tracering van het proces uitvoeren
Een enkel proces doden
De processen van een gebruiker doden

Inzicht in de WHM Process Manager

Trefwoorden: WHM 

Waar vindt u de procesmanager
Overzicht van een proces
Een tracering van het proces uitvoeren
Een enkel proces doden
De processen van een gebruiker doden

Stel dat u opmerkt dat uw server langzamer begint of moeite heeft met het bijhouden van het verkeer naar uw site.Meestal is dit te wijten aan geheugenintensieve processen.In sommige gevallen kan dit verband houden met een normaal CPANEL / WHM-proces of zelfs een CPANEL-gebruiker / site op de server.Met WHM's Process Manager kunt u de processen op de server bekijken, evenals de gebruiker die ze uitvoeren.Je hebt ook de mogelijkheid om alle processen van een gebruiker te doden of individuele processen te doden.

Waar vindt u de procesmanager

Stap een: Log in op uw WHM Administratieve Dashboard.

Stap twee: In de linkerbovenhoek is er een zoekvak.Voer in "Systeemgezondheid_ "en druk op Enter. Selecteer in de lijst met beschikbare opties _Proces Manager.

Stap drie: Nadat u op heeft geklikt Proces Manager, wordt u naar een nieuwe pagina geleid met een lijst van de processen die op de server worden uitgevoerd en korte informatie erover.

Overzicht van een proces

Elk proces heeft enige informatie over het proces. Dit omvat de Proces-ID (Pid), Eigenaar van het lopende proces, Prioriteit van de taak, CPU wordt gebruikt door het proces, Geheugen wordt gebruikt door het proces, en de Opdracht dat loopt voor het proces.

Een tracering van het proces uitvoeren

Met de WHM Process Manager kunt u de uitvoer van een proces of taak zien zoals deze wordt uitgevoerd. Dit kan helpen een probleem te debuggen of te zien wat een proces wordt geproduceerd dat de uitvoer uit nieuwsgierigheid wordt geproduceerd. Om een Spoor Klik op een proces op de Spoor link naast het proces. Dit zal output van het proces produceren, beginnend vanaf het punt waarop u het proces begon te traceren.

Een enkel proces doden

Als u een script of het proces opmerkt dat u op uw server lijkt te verzetten, en u zeker weet dat het kan worden gedood, biedt WHM het vermogen om het proces gemakkelijk te doden. Om dit te doen, zou je op de Doden Link naast het proces in de procesbeheerder die u zou willen vermoorden. Daarna zal dit je omleiden naar een pagina die aangeeft dat de kill succesvol was.

De processen van een gebruiker doden

Als u ziet dat een bepaalde gebruiker de middelen misbruikt of een hoge belasting op de server veroorzaakt door al hun processen die veel middelen verbruikt, kunt u alle processen die bij die gebruiker behoren te doden.

Stap een: Vanaf de bovenkant van de pagina Process Manager is er een vervolgkeuzelijst van gebruikers. Selecteer de gebruiker waarvoor u processen in de lijst wilt stoppen.

Stap twee: Nadat u de gebruiker hebt geselecteerd die u wilt doden, klikt u op het blauw Kill de processen van de gebruiker knop.

Stap drie: Nadat WHM alle processen van de gebruiker heeft gedood, wordt u naar een pagina gebracht die vergelijkbaar is met als een enkel proces is gedood, wat aangeeft dat de processen van de gebruiker zijn gedood.

Geschreven door Hostwinds Team  /  februari 4, 2019