Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar vind je de PHP-informatiepagina

Bekijk PHP-informatie en variabelen in WHMCS

Trefwoorden: WHMCS 

Waar vind je de PHP-informatiepagina

Bij het uitvoeren of maken van scripts op uw site, moet u mogelijk controleren en bevestigen dat de functionaliteit bestaat. Typisch met PHP wordt deze functionaliteit uitgevoerd via PHP-extensies geïnstalleerd en ingeschakeld op een server. Hierdoor kan uw code anders communiceren met veel verschillende systemen of gegevens. Afgezien hiervan zijn er ook PHP-variabelen die van invloed kunnen zijn. Aangezien de PHP-variabelen de maximale grootte van bestanden kunnen beïnvloeden die kunnen worden geüpload, evenals hoeveel geheugen uw site mag consumeren voordat het stopt met werken zoals het zou moeten werken. Typisch is deze informatie te vinden op een eenvoudige phpinfo-pagina. Deze pagina bevat een enkele regel PHP-code die deze informatie uitvoert in een duidelijk, leesbaar formaat in de browser. WHMCS heeft ook een afzonderlijke pagina om deze informatie te bekijken.

Waar vind je de PHP-informatiepagina

Stap een: Meld u aan bij uw WHMCS Administratief Dashboard

Stap twee: Navigeer vanuit het menu naar boven door naar Gereedschap -> Systeem -> PHP-informatie.

Stap drie: Klikken op PHP-informatie brengt u naar een nieuwe pagina waar u informatie krijgt over de huidige staat van PHP op de server.

Vanaf hier ziet u de configuraties, extensies geïnstalleerd en verschillende informatie over de verschillende versies van extensies (inclusief PHP zelf) op de server.

Geschreven door Hostwinds Team  /  November 13, 2018