Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar u accounts boven het quotum kunt bekijken
Navigeren door de accounts met een quotum
Accountquota wijzigen

Accounts bekijken die het quotum overschrijden in WHM

Trefwoorden: WHM 

Waar u accounts boven het quotum kunt bekijken
Navigeren door de accounts met een quotum
Accountquota wijzigen

In WHM kunt u een schijfgrootte-quota instellen voor elk CPANEL-account. Dit is handig om te helpen tegen een bepaalde gebruiker om te veel schijfruimte te gebruiken en ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor andere gebruikers. Als u de CPANEL-accounts wilt bekijken die zijn bereikt of over hun schijfcontingent zijn bereikt, biedt WHM een eenvoudige manier om dit te doen en het quotum ter plaatse te wijzigen.

Waar u accounts boven het quotum kunt bekijken

Stap een: Log in op uw WHM Administratief dashboard.

Stap twee: Terwijl ingelogd in WHM, typt u in de linkerbovenhoek in en drukt u in "_Accountinformatie" en druk op ENTER om te zoeken.

Stap drie: Selecteer uit de beschikbare opties Toon accounts boven het quotum. Dit brengt u naar een pagina die basisinformatie over elk CPANEL-account over hun schijfruimte-quotum toont.

Navigeren door de accounts met een quotum

Van de Toon accounts boven het quotum pagina in WHM, zal er een lijst zijn met cPanel-accounts die momenteel hun schijfruimtequota hebben overschreden.

De accounts worden weergegeven met hun Primair domein, cPanel-gebruikersnaam, Gebruikte ruimte, en de huidige Quota het account is ingesteld.

Als er geen accounts zijn die momenteel over hun set schijfruimte-quota zijn, zal WHM verklaren dat er geen gebruikers zijn over hun quotum.

Accountquota wijzigen

Stap een: In de showaccounts over de quota-pagina van WHM, zoek het CPANEL-account dat u het accountquota wilt wijzigen.

Stap twee: Voer het nieuwe in Schijfquota u wilt instellen (in MegaBytes) of klik op de Onbeperkt Keuzerondje om in te stellen op een onbeperkt quotum.

Stap drie: Klik op het blauw Opslaan Knop onder de nieuwe instelling voor schijfquota op het CPANEL-account. Als WHM het schijfquotum met succes kan instellen, ziet u een groen succesbericht in de rechter benedenhoek.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 4, 2019