Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar bandbreedtegebruik te bekijken
Het bandbreedtegebruik bekijken
Weergegeven eenheden wijzigen
Algemeen bandbreedtegebruik
Tijdsbestek wijzigen

Bandbreedtegebruik in WHM bekijken

Trefwoorden: WHM 

Waar bandbreedtegebruik te bekijken
Het bandbreedtegebruik bekijken
Weergegeven eenheden wijzigen
Algemeen bandbreedtegebruik
Tijdsbestek wijzigen

Met het hebben van meerdere accounts op uw WHM-server, wilt u mogelijk het gebruik van het bandbreedte van elk van de CPANEL-account bijhouden voor het geval u ziet dat een groot bedrag afkomstig is van uw server.Dit kan eenvoudig worden gecontroleerd in WHM's View Bandbreedth-gebruikstool.

Waar bandbreedtegebruik te bekijken

Stap een: Log in op uw WHM Administratief dashboard voor de server.

Stap twee: Terwijl ingelogd in WHM, voert u het zoekvak in 'Accountinformatie en Druk op Enter in de linkerbovenhoek.

Stap drie: Selecteer uit de beschikbare opties Bekijk het bandbreedtegebruik.Dit brengt u naar een pagina waarin u een kort overzicht krijgt van het bandbreedtegebruik van elk CPANEL-account voor de maand.

Het bandbreedtegebruik bekijken

Terwijl u zich op de Bekijk het bandbreedtegebruik pagina in WHM, ziet u een lijst die lijkt op de volgende die het bandbreedtegebruik per cPanel-account omvat.

  • Gebruiker - De CPANEL-gebruikersnaam voor het account wordt vermeld.
  • Domein - Het primaire domein op het cPanel-account
  • Xfer - Dit is het gebruik van bandbreedte voor de geselecteerde maand, op basis van de geselecteerde eenheden. CPanel zal de standaardinstelling zijn voor het beste passend, die de eenheden volgens het gebruikte bedrag zal veranderen.
  • Begrenzing - Dit is de bandbreedtebeperking die is ingesteld voor het cPanel-account.
  • Gebruik - Als er een limiet is, zal dit een voortgangsbalk laten zien in vergelijking met hoeveel bandbreedte is gebruikt op het CPANEL-account en een percentage om een beter idee te geven.

Hieronder de lijst met CPANEL-accounts en hun bandbreedte-gebruik beschrijft een legenda enkele van de pictogrammen en kleurcodering die in de lijst wordt gepresenteerd.

Voor de CPANEL-accounts die reselleraccount zijn (met de mogelijkheid om CPANEL-accounts te maken), kunt u op het kleine klikken Vinkje Naast de gebruiker om alleen de rekeningen te tonen die onder die wederverkoper zijn gemaakt.

Als er subdomeinen of extra domeinen op het CPANEL-account zijn, kunt u op de Plus naast de domeinnaam om alleen die domeinen en hun bandbreedtegebruik te zien.

Weergegeven eenheden wijzigen

Tijdens het gebruik van de best passende optie voor de eenheden toont een meer menselijke leesbare waarde, u kunt ook de units wijzigen die in strikte megabytes moeten worden weergegeven. Dit kan het gemakkelijker maken om alle usagepunten van de bandbreedte op de server te vergelijken als de best passende optie enkele opties verandert om anders te zijn. Dit kan worden gedaan door op de te klikken Eenheden weergeven in megabytes het gebruik van de beste pasvorm en Toon eenheden met de beste pasvorm als u momenteel in megabytes bekijkt.

Algemeen bandbreedtegebruik

Om alle usages van de bandbreedte op de server als geheel te bekijken, is er een doos met de Totaal bandbreedtegebruik voor de server naar de onderkant van de pagina Bandbuidth-gebruikspagina bekijken.

Tijdsbestek wijzigen

Je hebt ook de mogelijkheid om de maand te veranderen waar je het gebruik van de bandbreedte voor bekijkt. Dit kan nuttig zijn als u op zoek bent naar historische toename van de bandbreedte-gebruik op een account. Om dit te doen, van de bovenkant van de pagina, zijn er links om de Vorige maand of de Volgende maand (als u een maand vóór de huidige maand kijkt)

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 4, 2019