Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar u het dagelijkse proceslogboek kunt vinden
De gebruikerslijst bekijken
Topprocessenlijst

Het cPanel Daily Process Log in WHM bekijken

Trefwoorden: cPanel,  WHM 

Waar u het dagelijkse proceslogboek kunt vinden
De gebruikerslijst bekijken
Topprocessenlijst

Bij het onderzoeken van kwesties met betrekking tot de prestaties op uw server, is de eerste plaats waar u op zoek bent naar de resource-gebruik gedurende de tijd dat de problemen worden aangetroffen. In WHM, het gebruik van resources voor de CPANEL-gebruiker en de processen die het op de achtergrond zou lopen, zijn te vinden met de Dagelijks proceslogboek Voor jouw Cloud VPS of Toegewijde server met een cPanel-licentie.

Waar u het dagelijkse proceslogboek kunt vinden

Stap 1: Log in op uw WHM Administrator Dashboard

Stap 2: Typ linksboven in het zoekvak, Server Status. In de vermelde opties zal er zijn Dagelijks proceslogboek.

Stap 3: Selecteer Dagelijks proceslogboek en u gaat naar een pagina waar u meer informatie kunt zien over de processen die zouden worden uitgevoerd en de bronnen die ze gebruiken met cPanel / WHM.

De gebruikerslijst bekijken

Op de pagina Daily Process Logboek toont de eerste grafiek aan de bovenkant een lijst met gebruikers op de server en de gemiddelde bronnen die door de gebruiker zijn gebruikt.

Er zullen verschillende informatie van informatie zijn. Elk kan worden gebruikt om het gebruik van de resources van de specifieke gebruiker te identificeren.

  • Gebruiker - Dit is de gebruiker op de server die werd gevolgd via cPanel.
  • Domein - Als de gebruiker een cPanel-account is, wordt hier het primaire domein voor de cPanel-gebruiker weergegeven. Als het een systeemaccount is, is deze kolom leeg.
  • % PROCESSOR - Hiermee wordt het dagelijks gemiddeld CPU-percentage weergegeven dat de gebruiker heeft gebruikt. Deze waarden worden gedeeld door het aantal CPU-kernen dat uw server moet vertegenwoordigen wat nauwkeurig is gebruikt.
  • % MEM - Dit is het dagelijkse gemiddelde percentage fysiek geheugen (RAM) dat gemiddeld door de gebruiker is gebruikt.
  • MySQL-processen - De gemiddelde MySQL-processen die dagelijks voor deze gebruiker zijn gebruikt.

Topprocessenlijst

De volgende grafiek verderop de pagina toont de topprocessen die op de server zijn uitgevoerd. Dit is in het bijzonder behulpzaam bij het zien wat het hoogste resource-gebruik op de server in de laatste dag heeft veroorzaakt.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 26, 2018