Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe gebruik ik Webalizer FTP?
Maandelijkse statistieken
Dagelijkse statistieken
Uurstatistieken
URL's
URL's door KBytes
Totaal aantal sites
Totaal aantal sites door KBytes
Totaal aantal gebruikersnamen
Gebruik per land

FTP-statistieken van Webalizer

Trefwoorden: cPanel,  FTP 

Hoe gebruik ik Webalizer FTP?
Maandelijkse statistieken
Dagelijkse statistieken
Uurstatistieken
URL's
URL's door KBytes
Totaal aantal sites
Totaal aantal sites door KBytes
Totaal aantal gebruikersnamen
Gebruik per land

cPanel heeft veel tools waarmee u de verschillende statistieken van uw website en het verkeer kunt volgen. Webalizer is een programma geïnstalleerd met cPanel dat verkeersstatistieken weergeeft. Voor meer informatie over Webalizer kunt u onze cPanel Webalizer-statistieken gids of bezoek hun website webalizer.org.

De webalizer FTP-statistieken houden alle gebruikers die toegang hebben tot uw website bijhouden met behulp van het FTP-protocol. Dit is met name handig als u volgt wie u uploads of downloads op uw website uitvoert, waarbij u bijhoudt welke downloads het populairst zijn of welke gebruikers de meeste inhoud uploaden.

Hoe gebruik ik Webalizer FTP?

De FTP-tracker van Webalizer bevindt zich onder het gedeelte Metrische gegevens op uw cPanel-startpagina.

Als u op de optie Webalizer FTP klikt, wordt u naar de webalizer FTP-pagina geleid. Dit zal alle beschikbare domeinen laten zien waarvoor er FTP-statistieken zijn die zijn gebruikt, of het nu gaat om het uploaden of downloaden.

Nadat u op het domein hebt geklikt, wilt u statistieken voor, worden begroet met de algemene samenvatting van het domein op het FTP-subdomein voor die site, in het algemeen FTP. \, Het afgelopen jaar.De samenvatting is onderverdeeld in de volgende informatie:

  • Hits: Het totale aantal verzoeken dat tijdens de periode naar de server is verzonden.
  • Bestanden: Het totale aantal hits dat resulteerde in de server die iets terug naar de bezoeker stuurde.
  • Sites: Totaal aantal unieke IP-adressen en hostnamen dat verzoeken bij de server heeft ingediend.
  • Bezoeken: Wanneer een externe site voor de eerste keer een verzoek indienen voor een pagina op uw server. Als dezelfde bezoeker binnen een tijdsperiode niet naar de site is geretourneerd (standaard 30 minuten), telt het volgende pagina-aanvraag als een nieuw bezoek.
  • Pagina's: De URL's worden beschouwd als daadwerkelijke webpagina's die werden aangevraagd en niet de afzonderlijke delen van de pagina, zoals afbeeldingen.
  • Kbytes: Ook bekend als Kilobyte of KB, gelijk aan 1024 bytes. Dit is de grootte van de gegevens die worden overgedragen voor de gedane verzoeken.

U kunt op een van de maanden onder de grafiek klikken om meer gedetailleerde informatie over die maanden te zien.

Maandelijkse statistieken

Bij het klikken op een maand, ziet u het volledige gedetailleerde rapport van de analyse van de Webalizer en -record van de FTP voor uw website tijdens de geselecteerde maand.Dit gedeelte heeft veel gegevens en grafieken, en we zullen elke stap voor stap over elke stap om te detailleren wat het is en wat het vertegenwoordigt.

Dagelijkse statistieken

De dagelijkse gebruiksgrafiek en tabel geven het dagelijkse gebruik van het FTP-protocol voor de site tijdens de geselecteerde maand aan.

Uurstatistieken

De grafiek van het uurlijkse gebruik en tabel Detail het hele gebruik van de site, wat de meest gebruikte uren op de dag aangeeft, met middernacht vermeld als uur 0.

URL's

In dit gedeelte worden de top 30 domeinen met FTP-verzoeken beschreven, gerangschikt van meest gebruikt tot minst gebruikt. Deze tabel bevat het aantal hits dat de URL heeft ontvangen, het percentage van het totaal aantal hits voor de website, de grootte van de verzoekreacties, het percentage van de totale grootte van verzoeken en de URL van het verzoek.

URL's door KBytes

De tabel URL's per Kbytes sorteert de top 10 van de URL's die zijn aangevraagd op het FTP-protocol op basis van de totale grootte van de verzoeken die zijn gedaan voor de bestandsoverdracht.

Totaal aantal sites

De totale sites tabel geeft de hostnaam (of site) van de gebruiker aan die de meeste FTP-verzoeken op het domein heeft gemaakt.

Totaal aantal sites door KBytes

De tabel Total Sites by KBytes sorteert de sites die FTP-verzoeken op het domein hebben gedaan op de totale grootte van de overgedragen bestanden.

Totaal aantal gebruikersnamen

De tabel Totaal aantal gebruikersnamen geeft alle informatie weer over alle FTP-gebruikers die FTP-verzoeken hebben gedaan op het domein.

Gebruik per land

De grafiek en tabel voor gebruik per land geven het landdomein weer dat de meeste FTP-verzoeken op het domein heeft gedaan.

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 19, 2018