Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Verander uw wachtwoorden
Beveiligde wachtwoordgeneratoren
Voer een virusscan uit op uw computer
Beveilig uw webhostingaccount
Update applicaties
Wanneer vraag ik om hulp?
Vergrendel uw applicaties tijdens het opschonen
Neem contact op met uw webontwikkelaars

Wat moet ik doen als ik gehackt word?

Trefwoorden: Security 

Verander uw wachtwoorden
Beveiligde wachtwoordgeneratoren
Voer een virusscan uit op uw computer
Beveilig uw webhostingaccount
Update applicaties
Wanneer vraag ik om hulp?
Vergrendel uw applicaties tijdens het opschonen
Neem contact op met uw webontwikkelaars

Er kan een tijd zijn waarop u merkt dat uw webhostingaccount is gehackt en hostwinds begrijpen zeker dat dit een overweldigend gevoel is.

Hoewel u uw best kunt doen om uw account te bouwen en te configureren op de manier die u nodig hebt, zijn er gevallen waarin uw webhosting -account kan worden aangetast.Hoewel deze gids niet uitputtend is, zal het proberen u te helpen weer op het goede spoor te komen, en we willen dat u weet dat we er altijd bij staan om u te helpen als uw webhostingservices zijn gehackt of dat u denkt dat u misschien bent geweestgehackt.

Verander uw wachtwoorden

De eerste stap om uw account schoon te maken, is ervoor te zorgen dat al uw wachtwoorden zijn gewijzigd in iets veiligs.Begin met het wijzigen van elk van uw wachtwoorden voor uw account, inclusief het volgende:

 • cPanel-accountwachtwoord
 • Wachtwoorden voor e-mailaccounts
 • FTP-accountwachtwoorden
 • Wachtwoorden voor uw applicaties, zoals WordPress, Joomla!, Of Drupal

Beveiligde wachtwoordgeneratoren

Er zijn verschillende veilige wachtwoordgeneratoren die u kunt gebruiken. Er zijn ook verschillende wachtwoordbeheerders die u kunt gebruiken. Hier zijn er een paar om te overwegen:

Voer een virusscan uit op uw computer

Hoewel het misschien niet voor de hand ligt, worden de bestanden die op uw computer zijn opgeslagen en via e-mail, bestandsbeheer of FTP worden gescand voor virussen om dit uit te voeren.

 • Werk uw anti-virussoftware bij
 • Voer een volledige scan uit op uw computer
 • We raden ten zeerste aan om een frequent schema in te stellen om uw virusbeschermingssoftware bij te werken en een volledige scan minstens eenmaal per week te plannen.
 • Zorg ervoor dat alle softwareapplicaties die u heeft up-to-date zijn
 • Zorg ervoor dat updates van het besturingssysteem zijn geïnstalleerd
 • Zorg ervoor dat alle andere software die op uw computer draait, zoals Google Chrome, up -to -date is.

Als u problemen heeft met het detecteren van een virus en het laten verwijderen, wilt u misschien uw lokale computerreparatietechnicus raadplegen voor de beste hulp en professionele hulp.Er zijn veel tools online beschikbaar die kunnen helpen bij het behouden van uw computer.

Beveilig uw webhostingaccount

Voor elk gedeeld of zakelijk webhostingaccount bij Hostwinds gebeurt dit via cPanel. U wilt cPanel openen om ervoor te zorgen dat u deze aanbevelingen kunt volgen:

 • Wijzig het wachtwoord van uw CPANEL-account.
 • Audit Uw CPANEL-account voor alles wat momenteel niet in gebruik is en kan worden verwijderd of beëindigd, zoals het volgende:
  • Softaculous Apps Installer
  • FTP-accounts
  • Emailaccounts
  • Voeg domeinen toe
  • E-mail doorstuurders
  • Cron Jobs
  • DNS Zone-vermeldingen
  • Website omleidingen
 • Wijzig het wachtwoord van uw applicatie, zoals uw WordPress-beheerder, Joomla!Beheerder of Drupal-beheerder Als u een CMS gebruikt
 • Wijzig uw e-mailaccountwachtwoorden voor uw e-mailaccounts met inloggegevens voor uw webhostingservices.

Update applicaties

Er zijn verschillende uitstekende toepassingen beschikbaar Voor u om op uw account te installeren via hostwinds. Er zijn ook verschillende ongelooflijke plug-ins, thema's en updates voor uw kritieke applicaties om ervoor te zorgen dat ze up-to-date worden gehouden.

Het is essentieel om regelmatig onderhoud uit te voeren, uw applicaties, thema's en plug -ins up -to -date te houden en deze bij te werken wanneer dat nodig is.

Het wordt ook ten zeerste gesuggereerd om een back -up te maken van uw applicaties voordat u updates uitvoert als de update mislukt of uw website -problemen veroorzaakt.Het uitvoeren van de nieuwste versie van uw applicatie, CMS, plug -ins en thema's worden altijd sterk aanbevolen.Het is erg belangrijk om in dit geval een goede back -up beschikbaar te hebben.Hiermee kunt u uw website snel en gemakkelijk zo snel mogelijk naar een volledig operationele staat herstellen.

Wanneer vraag ik om hulp?

Ons ondersteuningsteam staat klaar en we zijn bereid en in staat om u op elk willekeurig moment te helpen.Aarzel niet om 24/7/365 contact met ons op te nemen voor de ondersteuning die u nodig hebt.Ga alsjeblieft aan de slag door een ticket in te dienen.

Wordt gehackt is tijdgevoelig, dus zoveel details zoals u kunt bieden in de ondersteuningskaart, kunnen we u beginnen met het helpen bij het opruimen van uw account zonder enige vertraging.

Door de bovenstaande stappen te volgen, zult u zeker de eerste stappen zetten om uw account te beveiligen en de nodige maatregelen te nemen

Vergrendel uw applicaties tijdens het opschonen

We raden aan om te vragen dat uw account wordt opgesloten op het IP -adres van uw computer of het IP -adres van uw webontwikkelaar tijdens het uitvoeren van de bovenstaande stappen.Dit voorkomt dat bezoekers toegang hebben tot uw website en kwaadaardig materiaal om andere bezoekers te infecteren.

Neem contact op met uw webontwikkelaars

Als u een webontwikkelaar hebt, wilt u misschien contact met hen opnemen om ervoor te zorgen dat uw site en eventuele applicaties up -to -date zijn.Het moet worden bijgewerkt en veilig als u aangepaste scripts of websitecode gebruikt om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt.

Geschreven door Dustin Waggoner  /  maart 30, 2019