Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Verander uw wachtwoorden
Beveiligde wachtwoordgeneratoren
Voer een virusscan uit op uw computer
Beveilig uw webhostingaccount
Update applicaties
Wanneer vraag ik om hulp?
Vergrendel uw applicaties tijdens het opschonen
Neem contact op met uw webontwikkelaars

Wat moet ik doen als ik gehackt word?

Trefwoorden: Security 

Verander uw wachtwoorden
Beveiligde wachtwoordgeneratoren
Voer een virusscan uit op uw computer
Beveilig uw webhostingaccount
Update applicaties
Wanneer vraag ik om hulp?
Vergrendel uw applicaties tijdens het opschonen
Neem contact op met uw webontwikkelaars

Er kan een tijd zijn waarop u merkt dat uw webhostingaccount is gehackt en hostwinds begrijpen zeker dat dit een overweldigend gevoel is.

Terwijl u uw best doet om uw account te bouwen en het te configureren op een manier die u nodig hebt, zijn er gevallen waarin uw webhostingaccount in gevaar kan komen. Hoewel deze gids niet uitputtend is, zal het proberen u te helpen bij het op het goede spoor te komen en we willen dat u weet dat we altijd doorstaan om u te helpen als uw webhostingservices zijn gehackt of als u het gevoel hebt dat u het gevoel hebt gehackt.

Verander uw wachtwoorden

De eerste stap naar het reinigen van uw account is om ervoor te zorgen dat al uw wachtwoorden zijn gewijzigd in iets dat veilig is. Begin met het wijzigen van elk van uw wachtwoorden voor uw account, inclusief het volgende:

 • cPanel-accountwachtwoord
 • Wachtwoorden voor e-mailaccounts
 • FTP-accountwachtwoorden
 • Wachtwoorden voor uw applicaties, zoals WordPress, Joomla! of Drupal

Beveiligde wachtwoordgeneratoren

Er zijn verschillende veilige wachtwoordgeneratoren die u kunt gebruiken. Er zijn ook verschillende wachtwoordbeheerders die u kunt gebruiken. Hier zijn er een paar om te overwegen:

Voer een virusscan uit op uw computer

Hoewel het misschien niet voor de hand ligt, worden de bestanden die op uw computer zijn opgeslagen en via e-mail, bestandsbeheer of FTP worden gescand voor virussen om dit uit te voeren.

 • Werk uw anti-virussoftware bij
 • Voer een volledige scan uit op uw computer
 • We raden ten zeerste aan om een frequent schema in te stellen om uw virusbeschermingssoftware bij te werken en minimaal één keer per week een volledige scan te plannen.
 • Zorg ervoor dat alle softwareapplicaties die u heeft up-to-date zijn
 • Zorg ervoor dat updates van het besturingssysteem zijn geïnstalleerd
 • Zorg ervoor dat andere software op uw computer wordt uitgevoerd, zoals Google Chrome, is up-to-date

Als u problemen ondervindt bij het detecteren van een virus en het verwijderen van het verwijderd, wilt u mogelijk overleggen met uw lokale computerreparatiestechnicus voor de beste hulp en professionele hulp. Er zijn veel hulpmiddelen online die kunnen helpen bij het houden van uw computer

Beveilig uw webhostingaccount

Voor elk gedeeld of zakelijk webhostingaccount bij Hostwinds gebeurt dit via cPanel. U wilt cPanel openen om ervoor te zorgen dat u deze aanbevelingen kunt volgen:

 • Wijzig het wachtwoord van uw CPANEL-account.
 • Audit Uw CPANEL-account voor alles wat momenteel niet in gebruik is en kan worden verwijderd of beëindigd, zoals het volgende:
  • Softaculous Apps Installer
  • FTP-accounts
  • Emailaccounts
  • Voeg domeinen toe
  • E-mail doorstuurders
  • Cron Jobs
  • DNS Zone-vermeldingen
  • Website omleidingen
 • Wijzig het wachtwoord van uw applicatie, zoals uw WordPress-beheerder, Joomla!Beheerder of Drupal-beheerder Als u een CMS gebruikt
 • Wijzig uw e-mailaccountwachtwoorden voor uw e-mailaccounts met inloggegevens voor uw webhostingservices.

Update applicaties

Er zijn verschillende geweldige applicaties beschikbaar Voor u om op uw account te installeren via hostwinds. Er zijn ook verschillende ongelooflijke plug-ins, thema's en updates voor uw kritieke applicaties om ervoor te zorgen dat ze up-to-date worden gehouden.

Het is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren, uw toepassingen, thema's en plug-ins up-to-date uit te voeren en deze indien nodig bij te werken.

Het wordt ook sterk gesuggereerd om een back-up van uw applicaties te maken voordat u updates uitvoert als de update mislukt of ervoor zorgt dat uw website problemen heeft. Het uitvoeren van de nieuwste versie van uw aanvraag, CMS, Plug-ins, thema's zijn altijd aan te bevelen. Met een goede back-up beschikbaar in het geval, is het nodig, is erg belangrijk. Hiermee kunt u uw website snel en eenvoudig zo snel mogelijk herstellen en eenvoudig naar een volledig operationele toestand.

Wanneer vraag ik om hulp?

Ons ondersteuningsteam staat voorbij, en we zijn bereid en in staat om u op elk moment te helpen. Bereik voor ons 24/7/365 onverwijld om u de ondersteuning te bieden die u nodig hebt. Ga aan de slag door een ticket in te dienen.

Wordt gehackt is tijdgevoelig, dus zoveel details zoals u kunt bieden in de ondersteuningskaart, kunnen we u beginnen met het helpen bij het opruimen van uw account zonder enige vertraging.

Door de bovenstaande stappen te volgen, bent u er zeker van dat u de eerste stappen neemt om uw account te beveiligen en de nodige maatregelen te nemen

Vergrendel uw applicaties tijdens het opschonen

We raden aan om te vragen dat uw account is vergrendeld op het IP-adres van uw computer of het IP-adres van uw webontwikkelaar terwijl u de bovenstaande stappen uitvoert.Dit voorkomt dat uw websitebezoekers toegang hebben tot uw website en eventueel kwaadaardig materiaal van het infecteren van andere bezoekers.

Neem contact op met uw webontwikkelaars

Als u een webontwikkelaar hebt, wilt u mogelijk contact met hen opnemen om ervoor te zorgen dat uw site en alle toepassingen up-to-date zijn. Als u een aangepaste scripts of websitecode gebruikt, moet deze worden bijgewerkt en veilig om dit in de toekomst weer te voorkomen.

Geschreven door Hostwinds Team  /  maart 30, 2019