Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Veelvoorkomende redenen om een specifiek IP-adres te willen.
Gerelateerde bronnen:

Wat is een Dedicated IP en heb ik er een nodig?

Trefwoorden: Cloud Servers,  Web Hosting,  VPS 

Veelvoorkomende redenen om een specifiek IP-adres te willen.
Gerelateerde bronnen:

Een speciaal IP-adres is als het hebben van uw eigen thuisadres, in plaats van één adres met anderen te delen.Gedeelde hosting, zakelijke hosting, en onze VPS Web Hosting Services bevatten standaard 1 speciale IP.Met VPS, cloud hosting en dedicated servers, hebt u de mogelijkheid om extra IPS toe te voegen voor een extra kosten.Onze dedicated servers IPS worden besteld in blokken, variërend van 8 tot 128 ips.

Veelvoorkomende redenen om een specifiek IP-adres te willen.

  • Een SSL-certificaat gebruiken
  • Houd siteverkeer gescheiden
  • Zorgen voor het IP-adres kan Blacklists uitschakelen door deze met meerdere gebruikers te delen.

Als u bijvoorbeeld een online verkoopwebsite uitvoert en deze hebt beveiligd tijdens het verwerken van betalingen, is een speciaal IP-adres en SSL-certificaat vereist.

Als u uw websitebezoekers stelt voor gevoelige informatie in een formulier, wilt u de gegevens die door uw bezoekers zijn ingediend met behulp van een SSL- en speciaal IP-adres.De meeste browsers zullen een waarschuwing tonen als een website-bezoeker wordt gevraagd om een formulier in te dienen op HTTP, zodat ze kunnen weten dat het formulier niet wordt beveiligd met behulp van een SSL.

Als u wilt meten hoeveel verkeer een site nauwkeuriger ontvangt, kan een speciaal IP-adres helpen dit te bepalen.

Wat e -mail betreft, kan het hebben van een speciaal IP -adres ervoor zorgen dat u niet per ongeluk een bloklijst op hebt geplaatst vanwege andere clients op dezelfde IP die kwaadaardig/spam -e -mail verzenden.

Gerelateerde bronnen:

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021