Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Zijn er verschillende soorten SSL's die Hostwinds biedt?
SSL-certificaat
Wildcard SSL-certificaat
Kan ik SSL-certificaten van hostwinds kopen?

Wat is een SSL-certificaat?

Trefwoorden: SSL,  Security 

Zijn er verschillende soorten SSL's die Hostwinds biedt?
SSL-certificaat
Wildcard SSL-certificaat
Kan ik SSL-certificaten van hostwinds kopen?

Een beveiligde socketlaag (SSL) -certificaat, indien geïnstalleerd, codeert informatie en transacties om het veilig van browser naar webserver veilig te overbrengen.Ze werken door een cryptografisch systeem te gebruiken waar twee sleutels aan de gegevens binden, deze met elkaar hangen.De eerste sleutel is een privésleutel die alleen de ontvanger weet.De tweede sleutel is een openbare die iedereen kent.Hostwinds biedt u de optie om Koop een SSL van onze website of via onze clientportaal > Services> Nieuwe services bestellen> Aanvullende services.

SSL-certificaten binden een domeinnaam, server of hostnaam met de naam van een organisatie, d.w.z., bedrijfsnaam en locatie.Dit creëert een unieke identiteit voor het specifieke certificaat.Deze kunnen ook worden gebruikt om de gebruiker te tonen aan wie de codering hoort om dat extra niveau van vertrouwen te bieden.

Om SSL te activeren, moet een bedrijf of individu nodig zijn om het certificaat op hun webserver te installeren voordat de beveiligde transacties kunnen optreden.Nadat het certificaat is geïnstalleerd, is het verkeer tussen de server en de browser veilig.U kunt SSL-beveiligde websites via hun domein identificeren.HTTP wordt HTTPS.De "S" staat voor veilig.

Zijn er verschillende soorten SSL's die Hostwinds biedt?

Er zijn twee verschillende soorten SSL-certificaten die u van hostwinds kunt kopen om vertrouwen op te bouwen met uw websitebezoekers.

SSL-certificaat

Zorg ervoor dat al uw gegevens veilig en vertrouwelijk zijn. We zullen u voorzien van maximaal 256-bit SSL-codering om u en uw bezoekers veilig te houden. Onze experts zullen uw service opzetten zonder extra kosten.

Wildcard SSL-certificaat

Bescherm al uw subdomeinen met behulp van onze jokertekencertificaten. We zullen u voorzien van maximaal 256-bit SSL-codering om uw HTTP-sites veilig te houden.

Kan ik SSL-certificaten van hostwinds kopen?

Ja natuurlijk! Als u onze Shared of Business hosting plannen, of een bijgewerkte versie van cPanel op uw server gebruikt, heeft u de mogelijkheid om AutoSSL voor uw site te gebruiken. AutoSSL biedt gratis Domain Validated (DV) SSL-certificaten naar uw site, zodat ze veilig lijken aan uw bezoekers.Vergelijkbaar met Laten we coderen (die kunnen worden geïnstalleerd op speciale en VPS-plannen), zullen de SSL-certificaten elke drie maanden verlengen.Als u op een hostingplan Autosl niet ondersteunt, of u een van hostwinds wilt kopen voor gebruik op uw site, bieden we dat ook hier. De certificaten die via Hostwinds worden aangeboden, zijn essentiële SSL's en worden op jaarbasis verkocht (tot 2 jaar per keer) en vereisen dat u ze elk jaar vernieuwt en opnieuw configureert. Onze SSL-certificaten bieden ook versleuteling tot 256 bits.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 12, 2016