Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Cloud versus VPS
Facturering

Wat is het verschil tussen Cloud en VPS?

Trefwoorden: Cloud Servers,  VPS 

Cloud versus VPS
Facturering

Hostwinds heeft twee virtuele privéservers (VPS) beschikbaar voor aankoop van onze hoofdwebsite: Cloud en VPS.Hierdoor kunt u merken dat u het vraagt: "Wat is het verschil?"of "Welke is het beste voor mij?".Deze gids beantwoordt die vragen.

Cloud versus VPS

In de kern, een hostwind Cloudserver en een VPS zijn identiek.Het zijn dezelfde producten, met dezelfde technische specificaties die beschikbaar zijn en met dezelfde functies beschikbaar.

Ongeacht of u een cloudserver of een VPS bestelt, het verschijnt op uw account als een beheerde of onbeheerde "SSD-cloud X" (waarbij x de tier van uw server is).Dit betekent dat u een virtuele particuliere server hebt gebouwd in Hostwinds Cloud-infrastructuur en toegang heeft tot de functies van onze cloudportalfuncties.

Meer specifiek zijn de cloudservers die op onze cloud-serverpagina zijn gevonden, identiek aan onze onbeschadigde VPSS-pagina's.

Facturering

Mogelijk merkt u dat de cloudpagina op onze Storefront de verschillende lagen van servers in een uurformaat weergeeft.Dit maakt het echter vooral gemakkelijker om onze servers te vergelijken met die elders die elders zijn gevonden, wat de facturering van hun servers als uurliggende gevallen behandelt.

Onze servers zijn niet direct verkrijgbaar als uur-gevallen.In plaats daarvan, bij het bestellen van een cloudserver, wordt u gepresenteerd met dezelfde standaard factureringscyclusopties zoals u bij een van onze andere diensten zou krijgen en kunt kiezen uit 1 maand, 3 maanden, 6 maanden, 12 maanden, 24 maanden of 36 maandenbij het plaatsen van uw bestelling.

Hostwinds biedt wel VPS-gevallen onder het facturering van het uur.Laat het ons weten via livechat als u meer wilt weten over hoe uurfacturatie werkt als dit een service is die u interesseert.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021