Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Mijn site is down
Mijn site toont een fout
Zoek elke foutmeldingen om u in de juiste richting te wijzen
Mijn site loopt langzaam
Serverprobleem

Wat te doen als uw site niet beschikbaar is

Trefwoorden: Web Hosting,  Web Site,  Optimization 

Mijn site is down
Mijn site toont een fout
Zoek elke foutmeldingen om u in de juiste richting te wijzen
Mijn site loopt langzaam
Serverprobleem

Als u meteen hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op via Live Chat, zodat we u kunnen helpen

Mijn site is down

Deze gids helpt u op verschillende manieren te kijken om te identificeren waarom uw website is omlaag en u helpt u zo snel mogelijk uw website op te nemen.

Controleer of het probleem lokaal is voor uw gebied of internetprovider (ISP)

 1. Geopeeker is een website om u te laten zien wat de rest van de wereld ziet wanneer u naar uw website gaat
 2. Gebruik IsitUP om te onderzoeken of uw website elders werkt, tonen "het is aan de slag" als het succesvol wordt geladen
 3. Als het voor alleen jij is en laat zien voor de rest van de wereld, spoel je DNS door
 4. Doe een harde vernieuwing van uw browser om uw website opnieuw te laden.(CTRL + F5 op uw toetsenbord als u chroom gebruikt)
 5. Start uw ISP en andere extra apparatuur opnieuw op, zoals routers en schakelaars.
 6. Bevestig hetzelfde gebeurt op een ander netwerk, zoals het gebruik van uw mobiele telefoon en het mobiele telefoonnetwerk

Mijn site toont een fout

Zoek elke foutmeldingen om u in de juiste richting te wijzen

Als u een gedeelde of bedrijfswebhosting hebt, kunt u fouten vinden in uw CPANEL> Metrics> Fouten

Als de fout het resultaat is van een ontwikkelingsprobleem, zoals een plug-in, script of websitecode of een recente wijziging die u op uw website hebt gedaan, wilt u mogelijk nieuw toegevoegde plug-ins of scripts uitschakelen of uw bestanden uit uw back-up herstellen.

Mijn site loopt langzaam

Websites kunnen langzaam rijden vanwege veel dingen.Meestal wordt traagheid of traagheid veroorzaakt door codering, map van bestanden, grote afbeeldingen, onder andere.Hoewel hostwinds geen ontwikkeling ondersteunt, kan de volgende lijst met websites worden gebruikt om te verwijzen en te vergelijken waarom uw website misschien traag is.Bovendien zullen ze normaal gesproken ideeën opnemen voor het vaststellen van de huidige snelheidsclassificatie.

 • GTMetrix
 • Pingdom

Serverprobleem

Als het probleem iets op ons einde lijkt:

 1. Maak een ondersteuningskaart of neem contact met ons op in een livechat die het probleem uitlegt, zodat we kunnen helpen.
 2. Als u traceroute-resultaten van uw locatie of een MTR hebt om te bieden, maak dan een ticket voor ons ondersteuningsteam.
 3. Zorg ervoor dat u uw domeinnaam, alle bevindingen opneemt uit de bovenstaande stappen, stapsgewijze details en alle screenshots die u hebt genomen, zodat we het probleem aan ons einde kunnen maken en ervoor zorgen dat uw website zo snel back-up isals mogelijk.

Het is belangrijk op te merken dat we u graag helpen met een van onze managed services, zoals gedeelde hosting, bedrijfshosting en andere beheerde omgevingen.Als u een onbeheerde service heeft, is het belangrijk om beheerde services toe te voegen voordat u een ticket instelt voor ons ondersteuningsteam, zodat we u wat hulp kunnen bieden zonder vertragingen.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021