Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe PHP-FPM-service voor Apache opnieuw te starten via WHM

WHM Restart Services: PHP-FPM Service voor Apache

Trefwoorden: WHM,  Apache 

Hoe PHP-FPM-service voor Apache opnieuw te starten via WHM

Als je gemaakt hebt wijzigingen in uw PHP.ini Om het maximale uploaden te verhogen, verhogen het geheugengebruik of wijzigt u hoe specifieke delen van de PHP-servicefunctie, u moet uw PHP-FPM-service opnieuw opstarten. Deze gids gaat in detail over het uitvoeren van dit.

Hoe PHP-FPM-service voor Apache opnieuw te starten via WHM

Stap een: Maak verbinding en log in op WHM

Stap twee: Scroll naar beneden om Services opnieuw te starten en klik erop of voer de "Restart Services" in op de zoekbalk.

Stap drie: Klik op PHP-FPM-service voor Apache in de lijst met beschikbare services die u opnieuw kunt starten via WHM

Stap vier: Klik Ja als u zeker weet dat u uw PHP-FPM-service voor Apache opnieuw wilt starten

Het kan een beetje tijd kosten voor de herstart van de service om te voltooien.Het opnieuw opstarten van de service kan sommige PHP-functies tijdelijk stoppen.Als dit voor een langere periode voorkomt, controleer dan de respectievelijke PHP-log-locatie van het OS en geef het met een ticket aan onze technische ondersteuning.

Als er zich nog meer problemen voordoen na het herstarten van PHP-FPM Service voor Apache, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze technische ondersteuning door een ticket te openen of een livechat te starten, zodat we je extra ondersteuning kunnen bieden. Wij staan 24/7/365 voor u klaar om u te helpen.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 4, 2019