Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Virussen en malware
Mislukte / onvolledige updates
Hackers
Er gebeuren fouten
Lokale back-ups
Hostwinds Backup-oplossing

Waarom zijn back-ups belangrijk?

Trefwoorden: Backups 

Virussen en malware
Mislukte / onvolledige updates
Hackers
Er gebeuren fouten
Lokale back-ups
Hostwinds Backup-oplossing

Virussen en malware

Trojaanse paarden, malware en virussen zijn gewoon op internet.Ze kunnen onbewust naar uw site (s) worden geüpload, of u zou een onbewust kunnen downloaden.Dit geldt vooral voor gebruikers die populaire contentmanagementsystemen gebruiken, omdat ze vaak een prime doelwit van kwaadwillende activiteit zijn.Als u uw bestanden wordt ondersteund, betekent dat u voorbereid bent als uw site (s) wordt aangetast.

Mislukte / onvolledige updates

Hoe vaak is dit met jou gebeurd?U wordt plotseling bij het bijwerken van uw software / website.Alles is geruïneerd.Uw website is niet langer herkenbaar en u zit daar in frustratie, wenst dat u zich kon ongedaan maken wat u net hebt gedaan.

Of nog beter, uw services automatisch laten bijwerken, erop vertrouwend dat er niets mis kan gaan ... en dat gebeurt ook.

Als u back-ups direct voor u beschikbaar heeft om alles te herstellen, worden de effecten van zoiets geminimaliseerd en niet zo ernstig als zonder back-ups.

Hackers

Hacking is een echte dreiging op het web. Hackers hebben verschillende methoden om te proberen toegang te krijgen tot uw server, website of account. Hackers kunnen verschillende dingen doen met uw online content, inclusief maar niet beperkt tot: uw website bedrukken, uw klant en persoonlijke informatie stelen en uw services worden gekaapt om te helpen bij hun poging om verdere gevallen te hacken.

Uw back-ups hebben opgeslagen Offsite betekent dat u de mogelijkheid hebt om uw service eenvoudig te herstellen in een periode vóór de infiltratie van een hacker.Eenmaal gerestaureerd, kunt u vervolgens de juiste beveiligingsmaatregelen toepassen die mogelijk eerder zijn gemist om het weer te voorkomen.

Er gebeuren fouten

Mensen zijn niet perfect.We maken allemaal fouten.Als u een ontwikkelaar of werknemers heeft die u helpen bij het beheren van uw inhoud, is er altijd ruimte voor fouten.Een bestand of map die per ongeluk wordt verwijderd.Een verandering in configuratie die mis gaat.Iets.

Door back-ups klaar te hebben voor gebruik, zijn deze incidenten eenvoudig en snel op te lossen. Dit bespaart u tijd en frustratie omdat u problemen moet oplossen en inhoud of configuraties moet oplossen / opnieuw moet opbouwen.

Lokale back-ups

Lokale back-ups op uw persoonlijke machine zijn geweldig, en we bevelen ten zeerste aan dat u ze hebt. Echter, computerproblemen komen echter voor en ze komen veel vaker voor dan een zeer onderhouden en gecontroleerde offsite back-upservice.

Als uw lokale machine is aangetast, gebroken, verloren of gestolen, wordt het hebben van externe back-ups ten zeerste aanbevolen.

Hostwinds Backup-oplossing

Hostwinds biedt een kosteneffectieve back-upservice die op afstand een back-up maakt van uw server / hostingaccount naar een externe locatie. Deze back-ups zijn op elk moment voor u toegankelijk en worden dagelijks gemaakt.

Laat je niet worden betrapt in een situatie waarin je een back-up nodig hebt, maar heb er geen direct beschikbaar.

Als u onze op het web gedeelde back-ups wilt bestellen voor uw op het web gedeelde of zakelijke hostingservices, kunt u deze handleiding raadplegen over het bestellen van gedeelde back-ups.

Als u meer wilt weten over onze web-gedeelde back-ups, hebben we een handig overzicht van web gedeelde back-ups.

Geschreven door Michael Brower  /  september 22, 2017