Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Voer HTTPS in
Voordelen van het opzetten van een SSL

Waarom zou ik een SSL aan mijn website toevoegen?

Trefwoorden: Web Site,  SSL 

Voer HTTPS in
Voordelen van het opzetten van een SSL

HTTP staat voor Hypertext Transfer Protocol.De meeste webservers op internet die worden gebruikt om dit protocol te gebruiken.Het is enigszins eenvoudig en elke nieuw geïnstalleerde webserver op een hostwinds VPS of Dedicated Server ondersteunt dit protocol uit de doos.

Helaas is het ook onzeker. HTTP doet niets om de communicatie tussen uw klanten en uw website te beschermen. Daarom kan iedereen met de juiste tools uw wachtwoorden, privégegevens of andere gegevens bekijken die uw gebruikers op die server plaatsen.

Om deze redenen raden we u ten zeerste aan om HTTPS in plaats van HTTP te gebruiken door een SSL-certificaat te installeren.

Voer HTTPS in

Om met deze tekortkomingen om te gaan, is codering toegevoegd aan HTTP, waardoor een nieuw protocol, HTTPS is.Voor webhostklanten om te profiteren van de beveiliging die door HTTPS wordt aangeboden, moet een SSL worden gebruikt.SSL staat voor "Secure Sockets Layer."Met behulp van HTTPS met een SSL zorgt ervoor dat gegevens die worden overgedragen tussen client en server gecodeerd en zowel de klant als de server zijn wie ze zeggen dat ze zijn.

Om dit te doen, vertrouwt een SSL op bepaalde vertrouwde autoriteiten om te geven wat 'certificaten' wordt genoemd.Om een openbare SSL te gebruiken, moet een certificaat worden gekocht bij een publiek vertrouwde autoriteit.

NOTITIE: Hostwinds verkoopt SSL-certificaten.U kunt ze kopen van onze website.

Voordelen van het opzetten van een SSL

  • Uw site wordt gemarkeerd als veilig. De browsers Google Chrome en Mozilla Firefox waarschuwen gebruikers wanneer de sites die ze bezoeken geen enkele vorm van versleuteling gebruiken.

Waarschuwing voor HTTP-sites in Firefox

Waarschuwing zoals weergegeven in Chrome

Juiste SSL-configuratie zoals te zien in Firefox

Juiste SSL-verbinding zoals te zien in Chrome.

  • Het zal veel moeilijker zijn voor mensen om uw site na te bootsen. HTTP biedt geen enkele methode van authenticatie.Dus een kwaadwillende gebruiker kan eenvoudig uw website kopiëren en het op hun server hosten, het verkeer van u stelen en zelfs de gegevens van uw gebruiker kunnen stelen.

Concluderend is het instellen van HTTPS op een VPS of Gedeeld plan iets dat elke website-eigenaar moet overwegen.

Mocht u hier meer hulp of assistentie bij nodig hebben, neem dan contact met ons op zodat we al uw vragen over het gebruik van https op uw website kunnen beantwoorden.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juli- 17, 2019