Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Kenmerken

WordPress-functies - Overzicht

Trefwoorden: WordPress 

Kenmerken

WordPress is feature-rijk en heeft de mogelijkheid om zijn capaciteiten uit te breiden door plug-ins en thema's die geschikt zijn voor veel verschillende soorten behoeften. De kernfuncties zijn gericht op uitgevers die inhoud aan hun website willen toevoegen met behulp van een intuïtief systeem dat is ontworpen rond de gebruikerservaring en wordt veel gebruikt door veel verschillende soorten websites, apps en blogs. Gratis software zoals WordPress is flexibel en kan worden ontwikkeld voor veel verschillende behoeften.

Kenmerken

 • Volwassen en stabiel - WordPress is in gebruik door veel van de nieuwe websites die u vandaag ziet, afhankelijk van een applicatie die aan hun behoeften kan voldoen. Het is van cruciaal belang om een oplossing te vinden die u zal helpen om online succesvol te zijn, wat de oplossing is geweest voor veel topbedrijven.
 • Makkelijk te gebruiken - Het is moeiteloos om WordPress te installeren en het te beginnen met het gebruik van uw website. Beheerstaken kunnen worden gedaan via uw admin-gebied om dingen te doen;
  • Voeg uw eigen logo toe en pas het uiterlijk van uw website aan
  • Configureer uw categorieën, afbeeldingen en URL-indeling
  • Laat bezoekers van uw website zich aanmelden voor een account
  • Bouw uw webpagina's
  • Voeg enkele berichten toe
  • Gebruik het ingebouwde contactformulier, zodat uw bezoekers contact met u kunnen opnemen
 • Content Management Systeem (CMS) - Publiceren van uw inhoud naar uw website wordt gedaan via het toevoegen van berichten of pagina's. Kies uit een WYSIWYG-editor, Distraction-Free-modus om zich te concentreren op uw schrijven, en alle ingebouwde tools bij het maken van uw inhoud kunt u uw inhoud formatteren, afbeeldingen toevoegen en uw pagina-ontwerp en constructie op maat maken
 • Maatschappelijk bewustzijn - Met veel delen van delen kunt u uw website en de inhoud van uw Twitter, Facebook, RSS-feeds en andere sociale media-platforms laten zien. Als u tijd en energie wilt investeren in het creëren van verbluffende inhoud, is het de moeite waard om marketing te overwegen en deze welcurreerde inhoud met anderen te delen om van te genieten
 • Veel steun - Er zullen momenten zijn dat u een probleem tegenkomt. Met de ondersteuning Van hostwinds en de forumsteun van de WordPress-gemeenschap is het vinden van antwoorden minder van een pijn.
 • Ontwikkelaarsvriendelijk - Om iets te recreëren met deze vele functies en mogelijkheid zou iemand nogal wat tijd en energie innemen. Dit kan ook de kosten van elk project aanzienlijk vergroten. WordPress uitbreiden met de vele plug-ins en thema's of het ontwikkelen van uw eigen manieren om uw eigen website-behoeften op te lossen en snel kosteneffectief aan de slag te gaan.
 • Onderhoud - Hostwinds heeft moeite gedaan om ervoor te zorgen dat dit een fluitje is. Zodra u gedeeld of bedrijf hosting op uw account en installeer WordPress met een paar klikkenzijn automatische upgrades standaard ingeschakeld. Als u problemen ondervindt bij het upgraden, staan we klaar om u te helpen.

Als we u op weg kunnen helpen, alstublieft dien een ticket in of doe altijd met ons mee in een livechat.Wij zijn 24/7/365 beschikbaar, en we zijn toegewijd aan het succes van onze klant;Elke klant is echt belangrijk voor ons.

Geschreven door Hostwinds Team  /  maart 30, 2018