Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Wat is een favicon?

WordPress Een favicon toevoegen

Trefwoorden: WordPress 

Wat is een favicon?

Het toevoegen van een Favicon aan uw WordPress-site kan zijn branding en identiteit in de browser van uw bezoeker verbeteren;Het is ook eenvoudig om te doen!

Wat is een favicon?

Het logo dat u op het tabblad van de website ziet dat u bekijkt of dat de bladwijzer van dezelfde website is.Hier is een voorbeeld met het logo van het hostwinds in een browserabblad.

Om uw eigen Favicon in te stellen, heeft u een afbeelding nodig met een resolutie van ten minste 512 x 512 pixels in grootte; Het bestand kan worden geformatteerd als een JPEG, PNG, GIF, enz.

Log eerst in op uw WordPress Admin-pagina, meestal gevonden bij yourwebsite.com/wp-admin of een soortgelijke URL.

Ga dan naar het scherm Dashboard Administration naar:

Uiterlijk -> Aanpassen

Site-identiteit

Sitepictogram -> Afbeelding wijzigen

Upload bestanden

Sleep nu het afbeeldingsbestand van uw computer, of selecteer en blader naar het afbeeldingsbestand op uw lokale computer die u wilt gebruiken.

Nadat u uw bestand hebt geüpload, selecteert deze automatisch de afbeelding die u hebt geüpload binnen het tabblad Media Library. Klik op Selecteer rechtsonder om door te gaan.

Als uw afbeelding niet vierkant is, wordt WordPress het automatisch bijgewerkt zoals hier wordt weergegeven. Klik gewoon op gewas om de beeldselectie te voltooien.

Klik op Publiceren in de rechterbovenhoek als u tevreden bent met het uiterlijk van uw Favicon om de installatie te voltooien.

Als we u op enigerlei wijze kunnen helpen, dien dan een ticket in of voeg altijd lid te worden in een LiveChat.Wij zijn 24/7/365 beschikbaar, en we zijn toegewijd aan het succes van onze klant;Elke klant is echt belangrijk voor ons.

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 16, 2018