Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Maak een WordPress Staging-site
Hoe maak je een WordPress Staging-gebied
Met behulp van de Softaculous Installer van cPanel

WordPress Staging Area en Site Cloning

Trefwoorden: WordPress 

Maak een WordPress Staging-site
Hoe maak je een WordPress Staging-gebied
Met behulp van de Softaculous Installer van cPanel

Met uw WordPress-installaties heeft u nu toegang tot extra functionaliteit waarmee u kunt maken wat wordt aangeduid als staginggebieden. Nadat u uw WordPress-site hebt geïnstalleerd, kunt u nu een stagingsite maken. Met een staging-site kunt u een identieke kopie van uw Word-perswebsite maken.

Maak een WordPress Staging-site

Hieronder volgt een lijst met mogelijke redenen om een verzamelgebied te maken en uw site te klonen:

Testplatform: Breng al uw wijzigingen aan, ontdek hoe een nieuwe plug-in of invoegtoepassing uw site beïnvloedt voordat u deze samenvoegt met de productiesite zodat het publiek deze kan gebruiken. Dit is je sandbox, je testomgeving.

Het is raadzaam om een staginggebied te installeren in een subdomein voor siteontwikkeling, d.w.z. dev.yoursite.com.

Los problemen op: Problemen met een van uw WordPress-sites?Gebruik een staginggebied om problemen op te lossen en op te lossen programmatische en ontwikkelingskwesties.Soms kunnen plug-ins interfereren met uw normale WordPress-operaties en het gebruik van een staginggebied om deze problemen op te lossen, bespaart u van de potentiële uitvaltijd van een site.

Nieuwe subsite: Kloon om nieuwe subsites voor subdomein te maken. Uw bedrijf of instelling kan verschillende websites hebben voor elke afdeling, bijvoorbeeld, bestellingen.yoursite.com, facturering.yoursite.com, verzending.yoursite.com.

Veilig: Uw verzamelplaats is niet beschikbaar voor het publiek. Al uw wijzigingen, knutselen en experimenteren zullen nooit op de openbare livesite worden weergegeven. U kunt wijzigingen bekijken, plug-ins en functionaliteit testen voordat ze ooit uw live productiesite betreden.

Vooraf gedefinieerde sitesjabloon: Het gebruik van een cloning-optie stelt u in staat om een vooraf gedefinieerde woordpersinstallatie te bouwen die bij u past. Misschien verstrekt uw websites aan klanten in een specifieke industrie of veld. Het hebben van een site klaar om naar een addon-domein te duwen, verlaagt de tijd om een beginproduct aan uw klanten te leveren.

Hoe maak je een WordPress Staging-gebied

In de rest van deze handleiding bespreken we een snelle en gemakkelijke methode om de verzamelplaats te maken.

Als best practice voordat u met staging of klonen begint, is het raadzaam een back-up van uw hele site te maken.

Met behulp van de Softaculous Installer van cPanel

Step One: Ga naar cPanel en kies Softaculous Apps Installer

Stap twee: Selecteer Installaties bovenaan de pagina

Stap drie: Vind de gewenste WordPress-installatie en klik op het pictogram met dubbele papieren.

Stap vier: Vul in het venster Staging de juiste velden in en klik vervolgens op de knop Staging maken.

Stap vijf: WordPress maakt nu het verzamelgebied aan

Stap zes: Nu de installatie van het Staging Area is voltooid, noteert u de verstrekte links naar toegang. Klik op de link naar overzicht.

Stap zeven: Zoals je kunt zien, hebben we nu een extra installatie vermeld. Maak een notitie van het pictogram van de installatie van het ensceneringinstallatiegebied wanneer gewenst. U klikt op deze knop om de installatie van de site in uw live-omgeving te duwen, samen met al uw wijzigingen en updates.

Stap acht: U kunt de standaardinstellingen accepteren of de installatie aanpassen, zoals het instellen van de site om te wonen, wat betekent dat uw websitebezoekers het kunnen zien

Geschreven door Hostwinds Team  /  November 16, 2018