Need help? Chat now!

Menu Productdocumentatie

Hostwinds Productdocumentatie

Tools en instructies waarmee u het potentieel van uw Hostwinds product- en service-ervaring.

Zoekresultaten voor:

De ondersteuningsniveaus van Hostwinds

Hostwinds biedt een gelaagd systeem van ondersteuning die de behoeften en kennis van onze klant voor elk plan respecteert.Wij schalen onze diensten en ondersteuning voor het takenniveau per onze frontliniemiddelen.

Onbeheerde services

Hostwinds biedt onbeheerde Linux- en Windows Cloud-servers met behulp van besturingssysteem op een platform dat u geld bespaart.Unmanaged Services ondersteunen u tot het punt dat u een server hebt gemaakt.Hostwinds vertrouwt uw expertise en brengt geen kosten in rekening voor de complexe taken die nodig zijn op volledig beheersplannen.

Volledig beheer

Het standaard serviceniveau voor alle klanten met een volledig beheerde service.

Het volgende komt met dit serviceniveau voor alle pakketten.

• 24/7/365 ondersteuning via livechat en tickets
  • 99.9999% Netwerk Uptime Garantie
  • 99.9999% Power Uptime Garantie
  • 1 uur of minder hardwarevervanging

Volledig beheerde cloudhosting en dedicated servers

Doorlopend serveronderhoud

Wij bieden de volgende onderhoudstaken aan alle cloud- en dedicated servers.Om de volgende uitgevoerde taken te hebben, moeten gebruikers inloggen en verzoeken dat ons team de taak voor hen uitvoert.Als u wilt dat ons team de automatisering van een van de onderstaande taken instelt, geeft u aan dat u de taak in de toekomst automatisch wilt weergeven.

• Updates van het besturingssysteem
  • Virusscans

Volledig beheerde ondersteuning

We bestrijken de volgende items op onze volledig beheerde ondersteuning op alle cloud- en dedicated servers.Om de volgende taken uit te voeren, moeten gebruikers inloggen en verzoeken dat ons team de taak voor hen uitvoert via een technisch ondersteuningskaart.

• Laadproblemen of traagheid
  • Netwerkgerelateerde problemen
  • Server niet opstarten
  • Hardwarefouten
  • Pakketinstallaties via pakketbeheerders (RPM, yum, apt-get)
  • DNS-configuratie en -instellingen
  • Firewall instellen en problemen oplossen
  • Crontab-instellingen
  • Wachtwoord wordt gereset
  • Besturingssysteem wordt opnieuw geïnstalleerd
  • Beveiligde SSH-poort instellen
  • cPanel Extra ondersteunde items
  • Onze volledig beheerde ondersteuning bestrijkt de volgende extra items op alle cloud- en dedicated servers met CPANEL geïnstalleerd.Om de volgende taken uit te voeren, moeten gebruikers inloggen en verzoeken dat ons team de taak voor hen uitvoert via een technisch ondersteuningskaart.
  • E-mailconfiguraties
  • Problemen oplossen Server-fouten (500 fout, 403 fout, enz.)
  • Systeemsoftware-upgrades (PHP, MYSQL)
  • PCI-nalevingswijzigingen
  • Aangepaste Apache-configuraties (mod_python, mod_ruby, mod_wsgi)
  • Perl / PECL module / uitbreidingsinstallaties.
  • Back-upconfiguraties
  • cPanel-opties en configuraties

De bovenstaande items zijn geen complete lijsten van alles wat wij ondersteunen.We zullen altijd ons best doen om u het beste niveau van ondersteuning te bieden dat we mogelijk kunnen.We kunnen echter niet helpen met aangepaste software / scriptinstallaties (bijvoorbeeld: ffmpeg).We kunnen ook geen enkele soort wijzigingen aanbrengen aan de software of scripts die u op uw server installeert.(Voorbeeld: we kunnen geen bugs oplossen in uw PHP-script).