Need help? Chat now!

Menu Productdocumentatie

Hostwinds Productdocumentatie

Tools en instructies waarmee u het potentieel van uw Hostwinds product- en service-ervaring.

Zoekresultaten voor:


Een volume toevoegen

Een volume is een afneembaar blokopslagapparaat, vergelijkbaar met een USB-harde schijf die u op slechts één server kunt bevestigen.

Volumes zijn eenheden van opslag die aan een server hechten om de ruimte te vergroten. Wanneer u het volume maakt, wilt u de grootte van het volume selecteren dat u maakt, geeft u het een naam en selecteert u de locatie. U kunt ook kiezen of dit of dit zou moeten zijn van een bestaand momentopnamebeeld.

Volumebeheer

Notitie: Om volledig gebruik te maken van dit artikel en een volume te maken, moet u zich aanmelden bij de hostwinds Klantengebied.Bovendien schetst dit artikel essentiële processen in uw cloudcontroleportal.Om toegang te krijgen tot uw cloudbedieningsportaal, klikt u op de vervolgkeuzelijst Wolk Control bovenaan het menu Client Portal Dashboard en klik op de cloudportallink.

Start in het cloudbesturingsgebied, ga naar het bovenste menu.Klik vervolgens op de dropdown-link op de opslag en klik vervolgens op de koppeling Volumes om door te gaan naar de pagina Volumes.Hier kunt u uw huidige volumes bewerken of geheel nieuwe nieuwe maken.

U kunt het volume beheren door op de koppelingen te klikken door op de dropdown-koppeling van de acties in elke rij op de tabel te klikken.

Voeg volume toe

Met de link Voeg volume kan het volume aan een andere server worden bevestigd.Klik op de link bijvoegende volume en een pop-upprompt geeft een vervolgkeuzelijst weer die de server verzoeken om verbinding te maken met het volume.Selecteer de server in een vervolgkeuzelijst met de vriendelijke naam en het IP-adres van de server.

Nadat u de server hebt geselecteerd, klikt u op Bevestigen.

De volumestatus zal veranderen in het bevestigen terwijl het volume aansluit op de server.Zodra het is bevestigd, zal de status veranderen in gebruik.Mogelijk moet u echter de pagina vernieuwen om de statusupdate te bekijken.

Bijgevoegd volume

Een bijgevoegd volume wordt weergegeven op de server zodra de statuswijzigingen in gebruik worden gewijzigd.Voor Windows-servers moet de drive wijzigen in de instellingen van de schijfbeheer.

Volumes kunnen aan een van uw servers worden bevestigd en zijn niet beperkt tot gebruik op slechts één.

Upload volume-afbeelding

Als u een volume wilt uploaden en een momentopname wilt maken, kunt u de knop Acties gebruiken en Uploaden naar afbeelding selecteren.

Geef uw afbeelding een naam en klik op Bevestigen om te beginnen met het maken van deze afbeelding.De afbeelding wordt beschikbaar gesteld in uw Snapshot-afbeeldingen bij het maken van een nieuw volume, zoals hierboven weergegeven, om uw tijd en moeite te besparen.

Koppel het volume los

Evenzo, zodra een volume is aangesloten, heeft u ook de mogelijkheid om het volume ook los te maken.

Volumes verwijderen

In de vervolging van de acties aan de rechterkant kunt u ervoor kiezen om op elk gewenst moment uw volumes te verwijderen.U wordt gevraagd met een bevestigingsverzoek om het volume te verwijderen.Als u op Bevestig klikken, wordt het volume verwijderd.